Zobrazit normální verzi : Rezervovanie nicku na Superhero
Nedavno som zacal hrat superhero pod menom Soro88 .... v poslednom case som si vsimol, ze niekto iny zacal hravat na moje meno. Tak som si povedal nevadi ved mi pomaha v expeni. Mal som zakupene VIP do 14.8 hned ako mi VIP skoncilo... pise mi to, ze ten nich je rezervovany co znamena, ze mozte ukradnut hocikomu ucet/nick kde je vysoky lvl za ubohych 30czk... Fakt podarene....
Kdyz rezervujes nick nekomu jinemu, tak o vip prijdes a dostanes ban.
Kdyz rezervujes nick nekomu jinemu, tak o vip prijdes a dostanes ban.
Pisem, ze mi ten nick niekto ukradol tym, ze si ho zarezervoval presne ked sa mi vyprsalo VIP.... nemienim nikomu kradnut nick....
Porad se nemuzes pripojit? Rezervaci a vip jsem mu zrusil hned jak jsem to napsal.
uz to ide dakujem.... mohol by som vediet podla coho sa rezervuje nick? ci je to na steam, ip alebo nieco ine?
czjetertixcz
24-08-12, 23:07
Ahoj,hraju pod jménem *(G)lob(A)l* czjetertixcz já hraju také superhero,přijdu tam a vidím tam hráče,který ukradl můj nick a má ještě tu drzost si ho vydávat za svůj.....a když sem se přejmenoval zpátky tak mi to píše že nick je rezervovaný prosím udělejte s tim něco .
czjetertixcz
24-08-12, 23:14
Ahoj,hraju pod jménem *(G)lob(A)l* czjetertixcz já hraju také superhero,přijdu tam a vidím tam hráče,který ukradl můj nick a má ještě tu drzost si ho vydávat za svůj.....a když sem se přejmenoval zpátky tak mi to píše že nick je rezervovaný prosím udělejte s tim něco .
Pani s velkyma ceckama ^^
24-08-12, 23:44
taky se mě to už hodněkrát stalo že mi kopírovali nebo rezervovali nick ,rádi se asi chlubí cizím peřím,kupuj vip a rezervuj nick,dělám to tak taky 30kč měsíčně není zas tak moc .
czjetertixcz
25-08-12, 16:59
a to si jako jenom koupim vip a můžu se zas jmenovat jak minule....a co on ? on už ten nick nebude moct mít ? nebo budu muset počkat až mu skončí vip nebo jak ?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.