Zobrazit normální verzi : Boti
Ahoj,myslim si ze na W3U hraje uz celkem dost lidi,tudiz nejsou boti uz potreba a navrhuju,aby byli odstraneny...(napr. hrac stiv si rano takhle dela rank,tak expy...)
KapitanPrujem
27-04-11, 23:55
A koho to zajíma .. že si děla rank na botech
Já sem byl též pro... ale už se to neřeší, a když se to neřeší, tak toho taky občas využiji :)
co treba udelat to tak, ze pokud tam nebude urcity pocet hracu, tak se ty body proste nebudou zapocitavat?
Prujem klidne se...uz me stves ve hre a tu ,tak tu nedelej scenky...to uz tam je myslim musis tam byt minimalne 4 hraci, aby si dostaval expy a rank...
Zdroj,
nebejt botů, tak si nezahraju...
Tím chceš naznačit že si slabý a nedokážeš zabít skutečného hráče?
Tím říkám, že to hraju tak měsíc, a warcraft je mi blízkej, proto tady.
Ale než začnu pořádně kilovat, tak se to učim. A zkoušim. A koukam kdo co má (no a co).
No a tady než se člověk otočí, tak se vidí ležet. Trochu to odrazuje nový hráče.
Proto si radši přes noc povodim bota, potestuju ultimáty, itemy, kvéry, skouknu vklidu mapy, a udělam xp (no a co).
Tady jsem přes den lamka se skóre 3:18 a nestíham ty řezníky jako chmeldos a tak, ale neni mi 15 a něco už jsem toho nahrál, takže to tak nežeru.
Mam to jako odreagování od CoH:ToV a RBR a jinejch titulů. Pařim všechno na střídačku...
Chvilku sem zabíjel v CSS, ale 1.6 jde mýmu starýmu kompu líp.
...takže...
Jen sen tím chtěl naznačit, že si proti Vám, borci, moc nezahraju...:pinch:
tak nebudou boti a tento server bude od třeba 23:00 prazdný.To je blbost. Ať si každej dělá klidně RANK nebo EXP.Alespoň je ve hře více akce.Tím myslím jako hodne XP = více ultimátů,Hp,Attributů Dexter., atd. . Mě osobně jde jen o XP (čím víc, tím zabavnější).
Jde přece o to si zahrát ne..._?
Expy s boty jsou mnohem mensi nez s opravdovymi hraci.
To je nám všem jasný.... snad_
jj používat mend,repair a VIP
pilouserko
10-08-11, 14:50
já bych boti taky rušil
chmod a+x /bin/laden
10-08-11, 15:05
já bych boti taky rušil
BOTy nerušit, nejsou obodovaní, rank si na nich nikdo neudělá a v časných ranních hodinách pomáhají zaplnit server
Prosim,vraťte tam boty.Rank na botech se nedá dělat,maximálně tak expit a to eště dost omezeně,protože se za ně dostává asi o 60% míň xp než na normálních hráčích.Navíc,když je tam málo hráčů,přidaj se boti a nalezou tam hráči.Takhle je server práznej cca od 23:30 a nikdo tam nevleze.A trvá dlouho,než se server zaplní.Když tam někdo vleze a hrajou tam tak 3,moc lidí se tam nenapojí,to mi věřte.
Boti sou prostě lákadlo pro ostatní.Tak je tam,prosim vás,vraťte.Děkuju.
Souhlasim se zapnutím botů
klidně úplně vypni XP na botech.
rovnou jim zvedni obtížnost, aby nestříleli do země a nebe, a chodili plant a defuz.
tož tak
dík a čus
to zas ne,ale ty boti tam naženou hráče.Nikdo se nekouká,kdo tam hraje,ale kolik lidí tam hraje.A to je důležitý.
Jo s tímhle souhlasím, když se třeba pozděj večer rozhodnu jít si zahrát, nekoukám co je to za server, ale kde je nejvíc lidí...Boty tam rozhodně vraťte...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.