Zobrazit normální verzi : Jb- nízké fps
Ahojte, nedáte mi prosím nějakou radu, ohledně zvýšení fps na serveru JB?
Zkoušel jsem rady z webu, ale na JB jsem nepocítil zlepšení.
Díky za každou radu
Jb jsou celkem velký mapy tak to má větší zátěž než např. dust2
myslim ze tam je uplne nemozne dat 100fps kedze je tam vela modelov a na 100fps ti treba orig. modely hracov :-) ja tam mam okolo 30-50
Kazki neni pravda.. ja mam 100 fps bez problemov.. par krat sa mi stalo ze mi to kleslo na 80 fps a uz som to nemohol hrat lebo sa blbo skakalo a nemohol som poriadme ani mierit.. ale reset pc mi vzdy pomohol a mal som zas 100 fps :) podla mna staci mat dobre nastavene raty a normalne modely ako na zbrane, tak aj na hracov..
myslim ze tam je uplne nemozne dat 100fps kedze je tam vela modelov a na 100fps ti treba orig. modely hracov :-) ja tam mam okolo 30-50
Já mám stálých 100 i na zobie serverech, takže to možné je.
tak to bude tou mojou kalkulackou.. ja mam 100fps iba na aim serveroch a musim cumiet do zeme :-D
mam fps 20 a to si nedelam prdel, lagy moc nemam, problemy robia niekedy veľké mapy ako jail_desert alebo malekule
Prasačko mam to stejný. Já se v tom moc nevyznám, ale taky by mi pomohla nějaká rada jak to zlepšit. FPS nevim kolik mam protože nevim jak to zhjistit :D
E: Myslim ty mapy.
Pani s velkyma ceckama ^^
20-08-12, 17:24
Taky mám nízké fps například na zombie kolem 30 ,a to mám grafiku za 9 tisíc :D
net_graph [1,2,3] tak zjistíš počet fps a spoustu další blbostí já osobně mám na jailbreakách okolo 50-60 fps .
Ps: 20 Fps je mi tě líto s tím se nemůže dát hrát.
net_graph [1,2,3] tak zjistíš počet fps a spoustu další blbostí já osobně mám na jailbreakách okolo 50-60 fps .
Ps: 20 Fps je mi tě líto s tím se nemůže dát hrát.
By si sa čudoval že sa to dá:)
E: Možno to je preto že hrám teraz NS a ked som inštaloval csko z kotelny tak som dal že pre slabšie PC a asi to pomohlo takže parada:D
mne osobne nevadi kolko mam fps na fun serveroch.. horsie je na puboch ze ked hodi smooke a ja vidim akurat tak hovno.. ak mas ns tak si nainstaluj highfps modely hracov :-) este ze musis si prepnut ovladac g. karty a hrat v opengl
Neřešte tu blbosti :D Prosím, nejsem zrovna počítačovej typ.. to se dají nahrát normal modely hráču i na JB??
Pokud máš ve složce cstrike/models/players stažené modely ty origo z 1.6, příkazem "cl_minmodels 1" se ti aktivují, kdekoliv, i na zombie. Tohle by mělo zvýšit fps o trochu určitě.
Sniž si kvalitu grafiky (textury, vypni spraye a další věci, které nepotřebuješ) a doporučuji Game Booster ;)
Pokud máš ve složce cstrike/models/players stažené modely ty origo z 1.6, příkazem "cl_minmodels 1" se ti aktivují, kdekoliv, i na zombie. Tohle by mělo zvýšit fps o trochu určitě.
Za předpokladu, že na serveru není plugin, kterej vypíná ten příkaz a nelze použít.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.