Zobrazit normální verzi : Expy
Kotle, zase se mi vymazali expy z War3 Ultimate, můžeš navrátit prosím tě? :) 43 level, přibližně 1 800 000 exp.
vymazalY, protoze jsou to tY expY
UFOusek :) Co si o sobě myslíš? Nedávno si začal být aktivní na forum a začal si být dost otravný, dokazuješ tím něco chudáku? každý dělá chIbI
Zrejme jsi napsal prikaz pro vynulovani expu nebo nekdo jiny. Tak ho zrusim, protoze uz me to nebavi. Autor je hodne naivni.
Já jsem žádný příkaz nenapsal.
UFOusek :) Co si o sobě myslíš? Nedávno si začal být aktivní na forum a začal si být dost otravný, dokazuješ tím něco chudáku? každý dělá chIbI
Ja si o sobe nemyslim nic, ja sem te opravil.. Ale to nemuzu, protoze ty mas za nickem 56 a mas tu z nas nejvetsi brain, promin, uz to neudelam. Pys sy jak prase..
To není jen o tom, ty si otravný furt jak si tak všímám fora, neřeš. Kotle mám tam jen 37 level :D
Rikal jsi 1800 000 exp, tak to tam mas.
ou vlastně více :D moje chyba 18 000 000 :D
To není jen o tom, ty si otravný furt jak si tak všímám fora, neřeš. Kotle mám tam jen 37 level :D
Jestli na me mas podobny nazor jako ja na tebe, tak bude lepsi, kdyz se budem ignorovat.. Ja budu otravny a ty nebudes umet psat.. Kazdy je necim postizeny..
dEEEEEEEEEEL
28-04-11, 08:17
vymazalY, protoze jsou to tY expY
Čo ked je larodar slovák a hrá sa iba na čecha ? To by potom bolo vymazalI ,pretože v slovese je vždy mäkke I :*
A čo keď len nevie psat? PrdEEEEEEEEl, nie?
Kotle, už zase se mi resetovaly expy, hrajeme mapu de_nuke, napojím se na novou - de_inferno a expy jsou pryč.
Můžeš s tím něco udělat prosím? Měl bych tam mít už malý kousek k 44 levelu, asi 100 000.
On existuje příkaz na reset? =)
BTW: 300 příspěvek!
Nevím, prostě jsem se napojil na novou mapu a expy byly fuč...
Neco s tim udelam. Ted bys je tam mel mit.
Kotle? Na co ukládáš expy?
Na disk.
Myslel jsem jako na NICK, STEAMID nebo IP?
Steam hraci to maji na steamid, hraci s patchem v42+ na steamid a hraci se starym patchem na nick.
Vymazaly se mi expy z prvního Warcraftu - Frozen throne, navrať mi ty levely prosím Kotle.
ty co stale mackas? jediny stym mas problemy, preinstaluj si cele csko a sprav si novy config alebo co :)
Preinstaloval cs ci zmenil nick.
Na War3FT jsem dlouho nebyl, asi víc jak měsíc. :/
Divne, ja te v chatu nasel nekolikrat. Ted by ti to melo jit, pokud se tedy za tebe nekdo nevydaval.
Možné to je, rezervovaný nick mám jen Larodar56.
Jinak díky :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.