Zobrazit normální verzi : Zdržování hry
Lexikon^#Kouzel STEAM_0:0:288746 83.208.40.6 CZ
Tenhle týpek v podstatě bez přestání surfoval na mapě 35hp_silent místo toho, aby hrál. Pokud mu nedáte ban kvůli nedostatku důkazů, pořiďte si HLTV, nebo další adminy (sám doporučuju Jola, je to rozumnej týpek)
Za vyřízení díky.
Na classic serveru měl hráč kopr wh zabanujte ho dik. Takhle by si tu mohl psát každý hráč.
Bez důkazů není ban.
Tak já nahlašuju pravidelně a zatim jsem ničeho nezneužil, ale chápu to. Jinak čus basty, tu Káčko :D
Fakt bych rád, kdybyste měli to HLTV nebo víc adminů, je tam dost bordel, se kterym se vám snažim pomoct...
Čau já vím kdo jsi souhlasím s tebou rare plno hráčů ale admin nikde... narazil jsem na žádost od fatika která se ještě nevyřešila a už tam trčí dost dlouho tak bych ji teď pro jistotu zveřejnil.
http://csko.cz/forum/showthread.php?8693-Pr%E1va-na-knife-server&highlight=fatik
HLTV není , důkazy nejsou.
Stížnost zamítnuta LOCK
Stahovat hltv kuli zdržování hry? To už je trochu na hlavu, zbytečně by se dalším hltv sebrala paměť. Případně nevidím problém v tom nahrát demo.
Ok už to někdo hoďte do archivu at to tady nezavazí.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.