Zobrazit normální verzi : Bugování bomby
Mám tu problém s bugování bomby, jde o to že hráč za T položí bombu a CT hráč pomocí defuzu a skákání získává exp, dá se nahrát i 20 000, já se přiznám že sem to dělal také, ale pak sem zjistil že na Gamesites to je zakázané a nevím jak zde ale mělo by také. Například si tam nějaká lama založila klan na W3 a teď si zároveň pomáhají s expama tím že zabijou všechny ostatní z obou teamů a jen těch pár určených jdou tzv. expit. Tím žádám aby tam chodilo více adminů (vím že máte někteří spoustu práce...), já tam zatím viděl Jur0ba a pNf ale to bylo naposled asi před měsícem, takže by bylo dobré to s tou bombou vyřešit nebo dát někomu práva kdo tam je často...
Jaj, ty si si myslel, že to není zakázané, tak prečo to chceš riešiť?
Dost hloupá otázka, měl by si pochopit že já sem férový hráč. Ale asi si to nepochopil.
Chcel som tým zdôrazniť, že ten BUG si zneužíval a písal si niečo také, že si nevedel, či je to zakázané "já se přiznám že sem to dělal také, ale pak sem zjistil že na Gamesites to je zakázané a nevím jak zde ale mělo by také." (čo by bola asi malá chápavosť a kreativita) A v ďalšej časti si písal so samozrejmosťou, že by to trebalo opraviť. Čiže to malo naznačiť, že to, že si o tom nevedel bola lož. Ale nemusel by som túto tému tak rozpisovať, keby si jej hneď pochopil.
No jo, Larodar se naexpil a ted to chce zakazat, aby ho nahodou nekdo nedohnal vid LAMKO. Delal jsi to i ty a to pokazde, co jsi defuzoval. Tak mi to prijde, ze opravdu nechces, aby toho ostatni vyuzivali taky a nahodou te nedohnali.
Aha, tak fajn já si stáhnu wh, sh, ab a budu si hrát na lamku. Apachu, je vidět že blbosti píšeš často, kdybych chtěl expit atd. tak bych u počítače seděl celý den a expil se s botama (to je komediální toto :D). Tobě a jurobovi je to těžké vysvětlit, expil sem a ostatní hráči také, ale expit se nebude jen v případě jakém? Když se 2 za T a 2 za CT spolčí proti ostatním. Když expí všichni tak je to fajn ale když jeden protestuje, tak hraju normálně. Pak ostatní na mě blikají že chtějí expit.
Je videt ze pises jen hovadiny, jak tu, tak na ZM. Jsem na war3 porad a videl jsem te, tak nemluv opak. Asi te sere, ze to muzou delat i ostatni, ne jen ty.
Přesně tak, ještě nějakou hloupost mi napíšeš? No pokud ti vadím jako Virginsovi, tak já si půjdu na Gamesites pěkně zastřílet a pak sem vložím jak je kotelna zastaralá, to by si chtěl že? Neboj to se nestane. :)
P.S Ty a Virgins jste si podobní, víš proč? Oba se chcete hádat. :) takže končím tuto diskuzi. Ignorace pro tebe = mlč!
Ja se chci hadat? To snad ani nemyslis vazne, ja postuju jen odpovedi na to co mne vytoci, a to byl prave tvuj post pro tento tread. Kdybych tam nehral a nevidel te, drzel bych hubu, ale takto kamarade mam co rict.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.