Zobrazit normální verzi : auto-kulomet
Ahoj kotle
vis jak si dal autosilenstvo?tak co kdyby si dal aji auto-kulomet ktery by se dal dat nekam a zase schovat?ale tento kulomet by stal takovych 60 bodu aby ho nemohli mit vsichni..kdyz autosilenstvo tak snad autokulomet ne? :D
tak to bych nerek ted jsou lidi oslabeni nebo aspon az kotel udela az jsou zm a lidi rovni
Koukám že se tam fakt nedá hrát . Už sem chodí docela dost si stěžovat, tak Kotel to asi nějak dodrbal . :-D
To je chyba lidí, nemají lovit :)
Omg, před chvílí se řešilo to jak co nejlépe zvýhodnit ZM a teď chcete zvýhodňovat lidi? :D fail ... u nás to máme v klidu, pač si tam nikdo ani armor koupit neumí :D a nikdo si nestěžuje
A dejte autokick na zombie co jen čekají na konec kola pak se tam noVIP nepřipojí...
pcfun nechces na zombie nahodou nahodit atomovu hlavicu?
Zombie ma nastavenia defaultne, ako tomu bolo par mesiacov dozadu. Ak hraju 1-2-3 za zombie, co to vedia, tak ludia nemaju sancu.
Ten Auto gulomet ak dobre viem bol na zombi hard.Bola to blbost stalo to len 5bodov a zombi nemali navyse skoro ziadnu sancu.Tkze Blbost dobre ze to odobral :)
chmod a+x /bin/laden
26-07-11, 07:53
Ten Auto gulomet ak dobre viem bol na zombi hard.Bola to blbost stalo to len 5bodov a zombi nemali navyse skoro ziadnu sancu.Tkze Blbost dobre ze to odobral :)
Zombie s vylepšeními za xp a při koordinovaném útoku měly slušnou šanci - ale problém je v tom, že jen málokdo z hráčů uměl používat xp a už vůbec nikdo se nepokoušel hrát za zm týmově.
Mě se kulomet líbil, podařilo se mi ho párkrát zničit i při maximálním vylepšení. Ale zřejmě jsem tu jediný, kdo by kulomet vrátil :-/
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.