Zobrazit normální verzi : Pomoc!!!!
Ahojte. Potrebujem poradiť, prečo keď zapnem cez STEAM CSko tak asi po 10 sekundách mi vypne. PLS POMOC.
tak toto som moc nepochopil
Chtělo by to víc popsat problém. Hlásí ti to nějakou chybu?
Zapnem si STEAMKO ako vždy, asi o 1 min. zapnem CSKO naskočí mi pozadie a potom ho vypne. Skúšal som preinštalovať CSKO a nezabralo.
preinstaluj steam.. nbo skus stiahnut ns ci to robi aj tam
AlternativníPravda
26-08-12, 22:28
Při nejhorším naformátuj celé Wéčka, ale chyba bude někde na steamu, zkus vše odinstalovat a vymazat, možná něco i v registech ti hází chybu
BlueSTYLE.
27-08-12, 18:25
vymaž opengl32.dll alebo ho nahraď iným z windowsu :taunt:
opengl32.dll je cheat ne? Nebo se pletu?
Já to vyřešil reinstallem.Pokud sis tam dával mody z NS tak je odstraň a reinstalluj(možná budeš muset i odinstalovat NS).
BlueSTYLE.
28-08-12, 09:44
opengl32.dll su asi aj cheaty ale keď si tam dá opengl32.dll z windowsu tak to cheaty niesu
Kupil som si new CSko a nastavil som tam nieco a ide.
si mal vymazat csko a steam.. noveho klienta stiahnut pockat kym sa updatne a potom sa znova prihlasit, stiahnut nanovo csko a mozno by to slo
AlternativníPravda
29-08-12, 21:39
Kupil som si new CSko a nastavil som tam nieco a ide.
Když si tak bohatý, tak bych chtěl stýmko s cskem. díky
2. ucet som dostal od krsneho a mam tam full pack a mam este dalsi ucet a ti ho dam za 5e
AlternativníPravda
30-08-12, 15:13
Chci zdarma
Kdyby ti to pro priste zase neslo skus nahradit steam slozky za slozky z NS samozrejme jen ty ktere patri k dane hre..
Ok a Knox ani kura zadarmo nehrabe.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.