Zobrazit normální verzi : Žiadosť o Unban *MasturbatioN*_^[J]ET]F!R[E]^
Rád by som vás požádal o Unban na nick *MasturbatioN*_^[J]ET]F!R[E]^ a IP 178.40.9.183 Ban som dostal za Slowmotion je mi to líto poradilo mi to par tipkov v hre a neuvedomoval som si že sa za to dostava permanentný ban tak vás žiadam o UB a víc krat se to už nestane toto je muj 2 ban pred timto som dostal ešte za zabijanie rukojemnikov to som ešte nevedel hrať cs čo je forum atď tak vás prosim o UB a hlavne BiA Fz (BiA Fz) Server : Kotelna - Hide N Seek | csko.cz
A mám u vás kupené i V.I.P výhody tak prosim UB.
To že máš koupené VIP nás neovlivní. Za cheaty se unbany nedávají, jediná možnost jak si zase zahrát na Kotelně je, že si koupíš originální hru (steam).
Takže mi UB nedáte ? je to jediny jeden krát čo som skusil neco veď ja to nemyslel v zlom
měl si to zkusit na botech a ne na "normální" hráče. Prostě jiná možnost není než s originální hrou, aspon ti na ní bude víc záležet
Po 1 ja to nechtel rad by som dostal ub lebo na steam ani prachy nemam a vanoce meniny a narodeniny su daleko
vše potřebné ses tu dozvěděl, pokud si nechceš koupit steam, tak to je tvůj problém, jiná možnost není.
Zavírám to, protože to nemá cenu
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.