Zobrazit normální verzi : COD - nove mapy
Cus Kotle, chcem sa ta spytat ci nepridas nove mapy :D je ich tam moc malo :) ak tak tak daj widlakof, dust, aztec2, change_inferno, dinaunion, cbble a huntic :D nech sa nehra furt to iste dookola :) a da sa nastavit aby mapy vyberalo samo? aby sa nevotovali ale aby sa za sebou striedali :) a este ze aky je max lvl??
Edit: vsimol som si ze prikaz /binds nefacha.. no aspon mne.. este by sa hodili aj fy a awp mapy :-) Kotel a planujes tam dat aj vip vyhody???
Jsem pro přidání map,ale proti,aby jsme pro mapy nehlasovali.
Taky jsem to sem chtěl napsat ,že se hraje jen aztec ,dust2 ,nuke ,inferno a kabul ...Tyto mapy jsou sice dobré ,ale po chvilce omrzí pořád do kola non-stop .Také bych byl pro přidání nových map a ještě bych navrhl mapu dust2_2006 a nějaké mapy ,kde nemají přednost pouze snipeři ,aby např commando neměl šanci ...Třeba aztec same longy nebo assault_lol taky jen mapa pro snipery to je celkem na nic ...Když někdo umí s awp ostatní nemaj žádnou šanci třeba na aztecu ...Já s awp moc neumim a na aztecu jsem měl 43 ku 4 za snipera.Sice je ten sniper už trošku ubranej ,ale i tak je celkem OP :D
A jinak max je 200 lvl :D
A VIP výhody už tam máš - větší expy, jinak sem pro přidání nových map, vždycky, jak se připojím tak jsou tam ty samé
A VIP výhody už tam máš - větší expy, jinak sem pro přidání nových map, vždycky, jak se připojím tak jsou tam ty samé
Milku postol som to 24.8. ked server zacinal...
Já jsem toto téma "obnovil" nechtěl jsem zbytečně zakládat nové .Ty mapy tam stále jsou tak jsem si říkal ,že nemá cenu dělat new téma .
Snad se budou taky obcas hrat a nebude to jako do ted .Porad to same je uz nuda :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.