Zobrazit normální verzi : COD: Item inventory
AlternativníPravda
25-08-12, 08:54
Chtělo by to přidat (plug-in, or somethink like this), který zajistí každémů hráči 3 volné místa na itemy ( samozřejmě může používat jenom jeden). Možnost aktivace nějakého pluginu až po 2. kole mapy (můj názor).
naco to komplikovat? takto je to fajn... skor by som zmenil to, ze by si nedostal item hned prvy kill ale trebars az ked zabijes 5 ludi, pretoze takto si narolujes za 1 kolo item jaky chces
tych itemov je 638472727718474828858 a sancaze padne ten dobry je mala :-) strasne casto sa mi stava ze item sa opakuje aj 5x za mapu.. a moje stastie je to ze ten najlepsi item mam az ked sa meni mapa
btw. je to dobre tak ako to je a nic na tom menit netreba :-)
AlternativníPravda
25-08-12, 11:18
naco to komplikovat? takto je to fajn... skor by som zmenil to, ze by si nedostal item hned prvy kill ale trebars az ked zabijes 5 ludi, pretoze takto si narolujes za 1 kolo item jaky chces
To není žádná komplikace, napíšeš prostě /inevntory ( např. ) a otevře se ti 3. položkové menu. Někde jsem viděl, že šli i itemy posílat mezi hráči, což podle mě je úplně scestné a vedlo by to k podporování "klanů", ve kterých by si hráči mezi sebou posílali, to, co se jim právě hodí.
Po každom 2 kille by si dostal item na čas.Trebarz na 3minuty a potom by ti zmyzol
No mohl by Kotel přidat Rusherovi ještě autobrokovnici? ať nemá jen jednu, když sharpshooter má AK i M4.
AlternativníPravda
25-08-12, 23:13
sharpshooter je strašně nevyrovnaná postava, tomu bych zebral jednu automatku
tych itemov je 638472727718474828858 a sancaze padne ten dobry je mala :-) strasne casto sa mi stava ze item sa opakuje aj 5x za mapu.. a moje stastie je to ze ten najlepsi item mam az ked sa meni mapa
btw. je to dobre tak ako to je a nic na tom menit netreba :-)
Shinobi fakt si mylíš že ich je až toľko? :D tu sú all:
http://prntscr.com/ejp7f
A inak návrh celkom pekný, ale trebalo by tu niekde dať link.
Hodilo by se zredukovat šanci na odražení kulky u kapitánova notesu nebo jak se to jmenuje. Přijde mi to trochu moc silné když se do týpka musim 4x trefit s awp abych ho zabil.
Hodilo by se zredukovat šanci na odražení kulky u kapitánova notesu nebo jak se to jmenuje. Přijde mi to trochu moc silné když se do týpka musim 4x trefit s awp abych ho zabil.
Obrana proti smolařům kámo.. Jinak já bych to nechal tak jak to je, nic neměnit. Server se rozjíždí ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.