Zobrazit normální verzi : Ultra violet AB
Dobrý den.Chtěl jsem nahlásit cheatra jménem ultraViolet: důvod je AB.
toto krátké demo by mohlo stačit(Hrál jsem na serveru cca10 minut a celou dobu takhle řádil-bez přestávky dával HS):http://csko.cz/dema/upload/dir/ultra.dem
Steam ID a IP:ultraVIOLET STEAM_0:0:54911150 217.117.217.146 CZ
Děkuji za vyřízení.
ultraVIOLET
27-08-12, 16:35
tomu se řwíká aim ,až se naučíš pohybovat po mapě a trochu vypiluješ ten aim tak na to přijdeš... (( možná ))
susa-troubky
27-08-12, 16:47
to uz tu dlouho nebylo :-) to zase bude flame jak prase
Každá rána hs? Buď si neskutecnej skill nebo cheater
Clear, ale ten Hexancz ma WH
Podle mě jen skill.... Kdyby měl ULTRAvoilet AB bylo by to na demu videt.... CLEAR
Posuzujou praví XD.Nic proti ale spíš věřím adminům.
Bohužel clear (resp bez prokazatelného WH / AB, my ale víme své že), už včera jsem si to hltv stáhl. Náš kamarád kerhis z neznámého města plného skillerů hrající v klanu s cheatrem si dává dobrý pozor. Jsem ten první, který se s vervou dívá na všechny jeho podezřelé kousky, které se mi dostanou do rukou. Čekám na tvoji chybu kamaráde. :P
Uvidíme se na serveru. See you later shitlord...
Ještě asi neviděl hrát mě.. :D
Tak to se omlouvám ale fakt mi to přišlo divné dávat v kuse HS.Jo a mimochodem hodil by se admin na aim je tam podle mě dost cheaterů(nebo skillerů).
ultraVIOLET
27-08-12, 22:19
Bohužel clear (resp bez prokazatelného WH / AB, my ale víme své že), už včera jsem si to hltv stáhl. Náš kamarád kerhis z neznámého města plného skillerů hrající v klanu s cheatrem si dává dobrý pozor. Jsem ten první, který se s vervou dívá na všechny jeho podezřelé kousky, které se mi dostanou do rukou. Čekám na tvoji chybu kamaráde. :P
Uvidíme se na serveru. See you later shitlord...
neviíš . nepiš . slab1 . časem . pochopíš . město . plne . skilleru . lanek . chyby . nedelam
3necky ty asi nevis kdo to je kerhi vsak je to legenda :D ten zna tuto hru lip jak ty svuj byt..
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.