Zobrazit normální verzi : Prosim Prosim :(
Dostal som ban ze vraj mam "WH"...
Mam Steamko..WH nepouzivam od roku 2007 ...na steame nefunguju cheaty ne?
+Videl som ich hlavy jak isli na tu chodbicku pri A-cku.. (Z Tunela 2 HS som Dal)
-Prosim si Unban...Hravam kotelnu velmi dlho..cheaty nemam...
PROSIM PROSIM O UNBAN...
.....................................
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 38196)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Tonk0b~^
[AMXBANS] Tvuj nick: Tonk0b~^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:1:18704917
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:1:18704917
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 46.150.223.110
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 46.150.223.110
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Bejk jako KRAVA!
[AMXBANS] Server: Kotelna - COD:MW | csko.cz (de_dust2)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
hej? <_<...ale ja ziadne nemam bo*a..! niesu mi potrebne..a to ze ho dam z tunela..double hs ..som whckar ?
Pani s velkyma ceckama ^^
31-08-12, 13:34
Počkej až banující admin dodá demo.
Nešlo vůbec o ty hlavy co si daval z kat to bylo videt jak tam běží. De o to že si pokaždé na ně miřil už přez roh na demu takových par záběrů je. ještě si stáhnu hltv kde si na mě několikrát čekal aniž bys mohl vědět že tam jsem.
Demo: http://csko.cz/dema/upload/dir/tonkob.dem
ako si mam prehrat to demo?
ale ja fakt nemam wh omg :(...ja tam mierim lebo som dal na vc*****.cz headu takto..3x takze..
http://csko.cz/hltv/27066/27066-1208311134-de_dust2.dem
od času 15:10 si nám přišel podezřelej a pak tě šel DrV točit :) na to že má Assault Boty tak si o něm moc věděl když nebyl slyšet :D
Mimochodom..za stenou sa furt skryvaju commander...takze... a to z tohoze jak spadol..tam boli 2 a pocut steps nie?..
demo přehraješ tak že si ho zkopíruješ do složky
Steam\steamapps\tvuj_ucet\counter-strike\cstrike\
a pak npíšeš do konzole
viewdemo tonkob
edit:
z toho se nevykroutíš, to WH tam je jasně vidět :)
kamo ... aletak prosim unban.. sak ....chcem surfovat hrat furiena... prosim!
Za WH se unban nedává. Neměl si ho používat. Tady si už nezahraješ!
Boze muj..prosiim..bracha ma zabije..prosim vas...budem hravat iba surf atd..prosiiim!
To si budeš muset s bratrem vyřídit sám. Prostě máš smůlu udělal si chybu a ted za ni zaplatíš :)
okay..takto...ja mam software nie OpenGL... a vidim na 1m od seba..pc nepotiahne opengl..stale error:(..fakt prosim...to bol fakt posledny krat ...skusim dat opengl..ale vymazem si dalsie hry..prosim!
myslím, že vidíš na víc jak jeden metr :) ale nevím jestli toto dělal video mod na Software...
dela... na dust(1) cez branu vidno..cez krabice atd... Prosim vas..brat ma fakt zadr*e...prosiim
Za celý čas čo som s ním hral mi nedoplo že má WH...
lebo nemam...mam iba to tupe Software omg!
Software mod je zakázanej....
Běž na jinej server než Kotelna a udělej nám screen... to chci vidět.
neni..normalne mi to ide na pc-cku.. ako screen?..akoze ked mam software a ta brana? okay hned
Šetři tečkami a vzdej to.
Boze. Brat ma zabije..ale ja nemam wh to je ten hlupy softver co mne funguje na steame. Ja som cisty uz tak dlho..prosim vas:(..Prosiim
Tento portal zboznujem..hravam ho kazdy den..zapnem pc-stale kotelna...
Ja len si chcem este zasurfovat..zahrat furiena...PROSIM VAS!!!!
Haxol..ked je software hax tak ok...ale je neaka sanca aby som hral zase natomto portaly?...lebo mna tento portal moc bavi .... Prosim
Toto už jsem zažil , pomocí software se dalo na nějakým aimu čumět skrz krabice.
Toto už jsem zažil , pomocí software se dalo na nějakým aimu čumět skrz krabice.
To musi byt asi hodne specifickej pc. Ted sme to testovali na lanu a ne ze se s tim ani neda hrat, ale na dustu sme nic pres dvere ani krabice nevideli
To musi byt asi hodne specifickej pc. Ted sme to testovali na lanu a ne ze se s tim ani neda hrat, ale na dustu sme nic pres dvere ani krabice nevideli
Na starších počítačích se mi to taky bugovalo přes software.
vidite?niesom sam... mozem dostat unban?":(
3k a Jerry
31-08-12, 16:51
Tak si dej v NS hru s botama a udělej screen jak vidíš přes zed.
Ako to píše Z3US
software je zakazánej... Takže i kdyby si teoreticky dostal unban, tak by ses musel přepnout na openGL nebo na d3d
a keby ze budem hrat na maminom note?..tam pojde opengl..takze mozem prosim?
úmyslně si to bugoval a vůbec ti nebylo blbí, že máš oproti ostatním výhodu. Stejně tomu nevěřím co tu píšeš.
Pro unban nebudu
Nebugoval jsem to úmyselne, já jenom nemám výkonnej počítač tak hrám na čem múžu.Cheaty NEPOUŽÍVAM! Muj názor na cheaty je taký že s cheaty hrají tí co hrát neumí. Moc se omlouvam jestli to tak vypadá ale ja si nemúžu dovolit lepší komp tak hraju na čem mám. Na Vašem portálu hrám temněř každej den a velmi Vás prosím o UNBAN. Moc to pro mě znamená. Zeptejte se na Furienu jak hrá hráč Vas Otec . To jsem já nebo brácha. Prostě milujem Váš portál a chceme tady hrát. Díky.
*-De Gusta-*
06-09-12, 19:53
Počkat... když budeš hrát na máminom PC tak by jsi měl mít jinou ip- tudíž by jsi se připojil na kotelnu!:)
Měl by jiné VALVE ID ne IP.
Ale tim muze dostat baan za obchazeni:-D
Tony ,bohuzel sa ti verit uz neda :) nemas to vubec zapinat a jestli si s cheatama chces hrat jdi si nekam jinam :)
nespolupracuje, screen nedodal, takže to uzavírám :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.