Zobrazit normální verzi : Žadost
Nick:BAF (Dawe.Znojmo)
Věk: 19
Steam: STEAM_0:0:38260523
http://steamcommunity.com/profiles/76561198036786774
Dobrý den. CS hraji od roku 2005.Prvně jsem hrál na nonsteamu a časem kvuli admin právum jsem si pořidíl Steam-13. ledna 2011 na steamu mam odehrano 390.7hodin.
Na kotelně od 6.4, Mé dřívější adminství bylo na serverech Zabstri-classic,jail admin jsem tam byl 2roky než se ten server zrušil. Proč chci být admin? Protože admini jsou správní lide,kteří hlidaj a chraní server proti lidem,kteří přišli kazit hru a chtěl bych se zapojit mezi vás.Aktivitu mam vybornou kadžy den si najdu pár hodinek na cs.
Hraji nejčastěji Knife ,AWP.
Na knife potřebujem adminy jako sůl Bones chudák je tam na všecko sám .
Ja som za. Invitro zas nerob zomna chudaka :D, na knife celkom casto chodi Lucca a sem tam tam prijdu aj iny admini, tak zas take prazdne to tam nieje :)
Sorry, že už na KA moc nechodím bonesi :D ... Už mě to moc nechytá :D
Bones bude mít za chvíli z těch 100 banů denně depresi . :-D
Bones bude mít za chvíli z těch 100 banů denně depresi . :-D
Tak dlho sa chodi s krcahom po vodu, dokedy sa nerozbije. Raz si hraci zacnu zvykat a dodrzovat pravidla a uz budem snad na ojedinele pripady zapinat amenu.
cerstvej steam, sem proti
som za
Sis vytvořil ještě jeden účet ne? =D
nn ved v hre hram normal pod menom
Grim
Ať kotlík porovná IP a uvidí se :P
ZombieBot si pozri moj steam
http://steamcommunity.com/profiles/76561198037395600
doufam až tedy kotlik porovna ip a budu mit pravdu,tak čekam omluvu!protože podvadět nemam zapotřeby:D
Tobe je 19? To ses o 5 let sekl ne? Napsat slovo zapotreby chce hodne mentalnich bloku...
omg ufo ty jsi admin? jako nedokazu si predstavit adminy co se tu navazeji do lidi co tu žádaj o práva trochu slušnosti
Admin neni. Nekteri jedinci maji zrejme v popisu prace urazeni ostatnich a vytvareni konspiracnich teorii.
Na knife se admin hodi. Az mi zapoji net, tak to doresime, takze zitra. Nechci ted davat prava moc lidem, protoze nejsem v kontaktu s praskaci.
nejsem v kontaktu s praskaci :D:D pekny
stejně nechápu, jak po můžete napsat slovo, mezeru, čárku a pak další slovo.. když píšu žádost o adminství, tak si to pak snad znova přečtu a tyhle detaily opravim.. vypadá to příšerně a píše to tu každej druhej...
Stejně jsem měl nejhezčí žádost já :D http://csko.cz/forum/showthread.php?705-%8E%E1dost-o-pr%E1va
Jestli nekoho urazim tim, ze mu opravim jednu ze sto padesati kid-chyb, tak to promin, pis jak chces, pis treba bez klavesnice, je mi to jedno.
@ZombieBot:
Yeah, pekne barevna :D
hopik, uprimne, jdi, do, hajzlu, cestina je tak slozita a tezka ze se neda naucit na 100% mozna ani ne na 90%
hopik, uprimne, jdi, do, hajzlu, cestina je tak slozita a tezka ze se neda naucit na 100% mozna ani ne na 90%
Parata, visrad se na ceski jazik, je k nycemu, je teski, proc tu flasdne je?
jHaAa bYcH ReEeQ zHe NhA NiCz :-* mUcK
Nejaky translator vypatlanstiny alebo kidstiny poprosim. Keby nebolo Češtiny, tak nemame Simpsonovcov ;)
Sorry, ale tohle je sranec na n-tou...Když někdo dejme tomu dokáže napsat ve škole diktát bez chyby, kde nemá možnost si ověřit tam, kde si není jistej...Když píšu žádost (vtomhle případě o post admina, ale muže to být cokoliv) tak ji píšu slušně, radši si ji po sobě 3x přečtu a nechám opravit..neš abich vipadal jako nekramotnej dement...
jo v tomhle pravdu smile ja to myslel spis obecne, kde se poukazuje na kazdou sebemensi chybicku..
Slovo zapotreby ani ty jebly carky nejsou sebemensi chybicka.
jaj tak to neřeš tady a jdi si svoje znalosti s čj šířit někam jinam prosím.Vůbec mě tvé vylevi nezajimají.Děkuju a odepisovat nemusíš
vylevi :D ovšem toto je dost hrubá chyba :D:D:D:D
viborne davosy vyc to posrat nemuzes :-D
nechajte ho chuďáka, kazdy nemoze mat taku dobru gramatiku ako vy. pokial nepise kidstinou/vypatlancinou a sem tam nejaka chybicka, tak to nerieste.
pravje ze to je kitstyna kdiz negdo neumy psad dobre gramatycki
Yeah, vyjebej se na to jeste vic. Moje znalosti z CJ taky nejsou nejak ohromujici, ale kdyz uz neco pisu, tak se snazim at to nejak vypada. Napsat slovo vylevi a zapotreby je fakt sila, tak si to uvedom.
ZADOST SE ZAMITA
omfg chci na to copyright :-D
MARTiii: Nestraš hneď každého s tým :D
Možno máš nejaké info, ktoré ja (bežný smrtelný užívateľ) nemám, ale:
Na knife se admin hodi. Az mi zapoji net, tak to doresime, takze zitra. Nechci ted davat prava moc lidem, protoze nejsem v kontaktu s praskaci.
Nebolo by to prvý krát, kedy Kotel zabudol na nejaký thread (nič v zlom). :)
je tu hodne negativnich ohlasu, pokladal sem to za uzavrene
Jezis, to snad ne, snad nikdo neuvazuje, ze tomuhle "profy admynovy" da nekdo nekde prava?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.