Zobrazit normální verzi : Palec dole
No tak ty si dobrý jebo. Najprv sa tu všemožne vtieraš, lezeš všetkým zaradom do prdele aby si mal admina, nevyjde ti to, teraz prídeš o spešl zosypeš sa a vyhlásiš, že vlastne to tu celé stojí za hovno. A jediné tvoje argumenty sú "nezaujímaš ma retard". Mal by si napísať emocry thread a odísť, aby si sa o pár mesiacov mohol vrátiť vo veľkom štýle napísať Modrým baladu o "Novom človekovi" a možno ti to konečne vyjde.
Si mág čo vidí do budúcnosti ale na gebulu ci to jebe.
Daj si facku je moje slovo a to že sa vyjadruješ všade kam píśem je k smiechu. hhhhhhh Kokot jebnuty skurveny by som ta vyfackal.
Daj si facku je moje slovo
Heej? Daj si facku je slovo.. hmm celkom good.. asi uz vazne potrebujes tu skolu, hh
hh dvaja forum bukvatyrovia.....:O
hh
E: nice odpis prasa
a dalsi vlezdoprdelka..
Kazoš Pokazeny zase perlí naplno
Ty si vlezdoprdelka tiež, takže v tomto im nemáš čo vyčítať.
Už len z toho čo píšeš je jasné, že si v koncoch a začínaš chytať paniku z obáv poškodenia tvojej reputácie. Tvoje argumenty sú čoraz nezmyselnejšie a úbohejšie. Chytil si amok, pretože si sa nervovo zosypal a teraz sa to snažíš zakryť super trolovaním, ktoré nejednému človeku vtisne slzu do očí.
ok
a dalsi vlezdoprdelka..
heh aký vlezoprdka?? nikomu som sa do riti nikdy nepchal narozdiel od teba
K, bam. Vyřešeno, trololock.
Hádací thread. Chodte sa hádať na pokec.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.