Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na Jail Break 3
Dobrý den admini chtel bych vas poprosit o prava na serveru Jail Break 3.. Drive sem jen volal adminy ale nikdo neprisel.. Na Jail Break 3 travim velmi spoustu casu a nejvetsi problemy jsou s timto: Zneuzivani mikrofonu,bugovani map,WH,AB,nadavky,spam,ct nemaji mikrofony, a neustale nadavky od teroristu na ctcka.Tak a tady bych vas chtel pozadat o prava nebo o to abych byl Admin nebo Spešl hrac jako je Smooke,Tupelko,Type atd...... ted sem si vsiml ze i Leryx je admin nebo spesl ted nevim ale moc bych vas chtel pozadat aby jste se smilovali a dali mi Prava..... Dekuju za precteni me meno ve hre je Hooligans
PS: stacilo by jen na jb3
Za 1. něco ti tu chybí
za 2. k čemu je na JB někomu AB?
za 3. je zbytečný abys měl práva na jeden Jb když jsou tu 3
za 4. ani není dobré, že máš první příspěvek a hned žádost.
Tak z jb si te nepamatuju a chybi ti v zadosti jestli mas steam coz je dost dulezita vec
odpoved na 2. treba na prestrelky a slabe hrace kteri neumi mirit napr...
3. doufam ze je jasne ze bych chodil i na ostatni kdyby tam byl problem atd....
4.zato se omlouvam ze hned prvni a hned zadost ale moc vas prosim kdyby ste mi to dali jen klidne na zkousku a pak pric ale dejte mi prosim vedet kdyz ano nebo ne ale jen bych to skusil a nebo jak uvazite vy...dekuji Hooligans
grifine to je divne. Protoze si mne zdravil a dost dopre sme si pokecali a na ten steam je na visty pokud se nemylim ale ja to neak skusim udelat.....
Postřeh, leryx je admin :D Bez steamu práva dostat nemůžeš...
tak ja zdravim kazdyho ale nepamtuju si ze bysme si psali ze to mozny uz jsem stary muz:)
... ten steam je na visty pokud se nemylim ale ja to neak skusim udelat.....
Steam je na cokoliv, dokonce i na mobil.
Neni to ten panacek co odpoledne spamoval admin channel ze chce prava na server ?:) Btw kdyz se kouknu do chat logu, asi mas v oblibe zapnuty caps lock, spamovat a psat jak vidlak a jeste je tam dost polozek na tak 3 denni ban.
Vyber z chatlogu:
Hooligans KDO SI MYSLI ZE JE SRSEN KKT A NEUMI PRAVIDLA AT NAPISE JO
Hooligans DEBIL
Hooligans KKT
Hooligans OMG
Hooligans ja sem kkt
Hooligans Zelena Prdelka chces ban
Dej tomu tak 5 let aspon, zlepsi chovani, vyjadrovani a psani, pak si muzes zazadat znova. Chybejici steam ucet uz je jen takovej malinkej detail.
1. Nemáš steam.
2. Ja mám steam na XP.
3. Nemáš ani spešl, ani nedostaneš.
4. Nevieš ani kto tu je vôbec admin.
5. Vek tipujem okolo 12.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.