Zobrazit normální verzi : Steam servery
Ahoj poradily by jste mi nějaké fakt kvalitní steam servery ... díky za odpovědi :)
DarkAspecT
13-09-12, 17:37
Nejsem si jistý jestli to je only steam ale......... není špatnej.
Kotelna nemá kvalitní servery? :D Ja myslím že jo, ale mužou se napojit i NS ale zajímalo by mě asi před dvouma měsíci bylo vyhlášeno že Kotelna - Classic bude jenom přes steam a už je zas i přes NS tak nwm ....
Já bych byl pro udělat Classic [Steam] předce jen jestliže už má někdo steam, má asi něco odehráno. Tak bral bych to.
tady na Kotelně máte nejvymakanější servery co se nastavení týče, dost možná i hráčů. na panoramixu se musíte podratovat páč jinak tam sou ztracený packety a celý je to na pytel. sice je to only steam, ale kvalita hráčů není vyšší o víc než 1% podle mě :D tady je většina hráčů nonsteam a když byl classic only steam tak byl povětšinou prázdný
Sorry Rixie, ale i pro tebe platí pravidla :-))
příště mu to napiš přes PM
Reklama, bam.
Niektorí NS sú lepší, ako steameri s 20timi nahratými hodinami. Podľa toho, že to je only steam server sa nedá určiť, že tam bude lepšia kvalita hráčov bez cheatov.
tady na Kotelně máte nejvymakanější servery co se nastavení týče, dost možná i hráčů. na panoramixu se musíte podratovat páč jinak tam sou ztracený packety a celý je to na pytel. sice je to only steam, ale kvalita hráčů není vyšší o víc než 1% podle mě :D tady je většina hráčů nonsteam a když byl classic only steam tak byl povětšinou prázdný
Ja si myslím že by určitě prázdny nebyly nebo udělat server Classic only steam podle mě :)
uroven na steamu je vzdycky vyssi, byl tu steam classic ale prumerni steameri tam nehrali pac uz tam nebyli ns boti :-D a proto se zrusil
susa-troubky
14-09-12, 08:12
uroven na steam serveru je vzdycky vyssi...teda pokud tam nenabehne banda cheateru z kotelny co si nakoupily steam po banu na NS. Tady u nas moc dobrych steam serveru neni..spis budes muset hledat v jine zemi. mrkni treba na www.game-monitor.com treba tam nejaky najdes.
Skus .......pistolky nebo all weapons je to docela na nervy udelat score i 5:0 ip nevim nemam ted stahlej steam na pc ale sskus se prohrabat netem a najdes to :)
Podle mě je úplné jedno jestli je ten server NS nebo Steam kvalita je furt stejná jenom tam je dprotokol.
Vetsina stemeru je o neco lepsi nez ns hraci nerikam vsichni hodne steameru jsou i lowky a dostali ho od rodicu k vanocum a znam ns hrace co by v esl lize neco uhrali ale kdyz je steam server tak je tam o dost vetsi skill nez tu na kotelne napr. Jak ste psali
Příště mu to napiš přes PM
Napište mu to přes PM....
Offtopic příspěvky a reklama na jiné portály mohou být smazány.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.