Zobrazit normální verzi : Zbraně
toxic_[s]killer
15-10-10, 19:54
Kotli, zakaž všechny zbraně na surfu. To se tam potom nedá hrát když všichni střílí.
To je ale ukolem surfu, dostat se na konec a lovit protihrace.
toxic_[s]killer
15-10-10, 20:34
Ale je tu problém - všichni "loví" na startu, a to mě štve. Možná by stačilo jenom pravidlo zákaz lovení na startu a byl by za to kick, po několikanásobném porušení třeba ban na pul hodiny.
To by admini nestihali ustrážiť a hráči by sa sťažovali, že oni boli potrestaní a iný nie.
To je problem jen na mapach, kde se da skocit ze spawnu na spawn druheho tymu. Stacilo by tam dat delsi prepazku. Nejak to vymyslim.
Já treba pomahal kdysi vytvaret server, kde se hralo na cas, rychlost, delka skoku... Zabijeni tam nebylo ani povoleno :) ale byly to trosku obtiznejsi mapy, tohle je vyslovene nastaveno na zabijeni....
Jj, surf je o zabijeni a posledni dobou jsem tam porad :). Za lov ze spawnu, nebo nejake plosiny, ktera neni konecna, davam kick a nasledne ban.
Proto je tam porad narvano. Nemusim vymyslet teleporty, ktery vas dostanou z klece. Vzdy se najde nekdo ochotny, co vas zabije.
Na co teleporty? Staci napsat /respawn a je to :)
toxic_[s]killer
16-10-10, 12:56
Hele vůbec se tam nedá hrát. Třeba na surf_ninja si počkají na tý plošině s žebříkama a mam celkem potíže se tam odsaď kvůli nim dostat.
Na jedné mapě se mi stalo to že sem jel po surfu a vyskočil na žebřík, než sem stačil skočit na další surf, tak sem zemřel, až teprv asi na 5 pokus se to povedlo, na surfu se má hlavně surfovat, v takovým případě tam je zbytečné chodit, protože si vůbec nezasurfuju. Chce to nějak vylepšit... třeba že pokud do 5 sekund neskočí na surf tak toho hráče zabije?...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.