Zobrazit normální verzi : Prosím UNBAN
Zdravím,
už je to nejméně rok, co jsem dostal na všem Herním porátlu ban za KZ'HACK . Snažili se mi obhájit mojí Pravdivou historku i hráči z portálu, konkrétně se jedná o "gjnk, ove, dlh a wondy22", ale tu si mi bohužel ty "Kotel" nevěřil. Rád bych na vašem Herním portálu hrál a jistě bez problémů .
Zabanovany nick : Crh`
Duvod : ' Kz Hack '
Zabanovane SteamID : STEAM_0 : 0 : 33704001
Zabanovana IP adresa : 89.103.180.4
Ban : Permarentní
Prosím o UNBAN Kotle, předem díky alespoň za nějaké vyjádření.
s pozdravem cryneaL!
znam te kamarado, co je to ten kz hack ?!
Dobre, tak proc je tam datum udeleni banu: 27-09-2010 - 00:22 ?
Po roce je mozne dat unban, zabanovany hrac vetsinou steam proda nekomu jinemu, ale pri lhani tezko. K banu pripisuju cerny puntik.
Kdyby jsi daval nejakou zadost na forum, tak by to tu bylo. Ani na starem foru nic neni, pouze tato stiznost od nejakeho hrace:
cryneal prosim o ban tohoto hrace na Aim/fy mel skore 30 na 0 zabijel pres zdi a tak pozdeji sikanoval hrace dolozil bych fotku kde ma v nicku napsano kure je lama a nadaval i ostatnim hracum ze jsou lamy :confused1:
Pořád mam jeden a ten samý Steam a žádnou žádost jsem nedával, proto je tam psané, že po skoro roce jsem dávám žádost u UNBAN . A to že nějaký cápek dostane na Aimu díru přes bednu, nehraju Csko rok :-)
Jenze na foru tu nikde nevidim jak se te snazili obhajit. Jestli to bylo pres icq, tak o tom nevim.
Bylo to přes STEAM :) gjnk. mi posílal i tvoje odeslané zprávy, čili tvůj názor na to. Ale co už, prosím o ten UNBAN Kotle prosím :)
Ja bych mu dal sanci, kdyby haxoval stale, tak by mel ban na steamu a nehraval ESL s wirem, ten by mu na to rychle prisel. Navic kdyz ns hraci nedostavaji perma ban, tak proc hraci se steamem maji perma?
Protože když si někdo koupí steam a takhle si to posere..tak musí přijít adekvátní trest...(to není přímo ten důvod, ale je to tak)
Ten STORY je moc zajímavý a dost nechtěný. Kdysi jsem bejvával závisláček na Hide n Seeku, a trénoval jsem z klukama na serveru "rezzzpect" . Jednou jsem si tam hrál s "pAt" a přišly tam 2 Haxíci s Kzhackem, nasrali mi do také míry, že jsem to šel postáhnout též a zapnout si ;-) Pohoda, vše mi klaplo a chci se napojit na serveru, tak hledám ten server a míval jsem tam jen HNS servery . Prostě jsem kliknul na Kotelna - HNS a hned mi automaticky naběhl od "Stroju či jak :P" permarentní ban. Tenhle příběh ti psal i gjnk. a písal si mu, že si to může vymyslet každý, což je pravda, ale i mistr Tesař se někdy utne ne ? Pod touhle "pravdivou" historkou si stále stojím a hrozně mi chybí ty kamarádi a hraní na Kotelna - Classic. Proto žádám o ten UNBAN a doufám že by se to dalo vyřešit na kladné stránce.
Díky Kotle za tvé reakce, Ahoj.
Ten STORY je moc zajímavý a dost nechtěný. Kdysi jsem bejvával závisláček na Hide n Seeku, a trénoval jsem z klukama na serveru "rezzzpect" . Jednou jsem si tam hrál s "pAt" a přišly tam 2 Haxíci s Kzhackem, nasrali mi do také míry, že jsem to šel postáhnout též a zapnout si ;-) Pohoda, vše mi klaplo a chci se napojit na serveru, tak hledám ten server a míval jsem tam jen HNS servery . Prostě jsem kliknul na Kotelna - HNS a hned mi automaticky naběhl od "Stroju či jak :P" permarentní ban. Tenhle příběh ti psal i gjnk. a písal si mu, že si to může vymyslet každý, což je pravda, ale i mistr Tesař se někdy utne ne ? Pod touhle "pravdivou" historkou si stále stojím a hrozně mi chybí ty kamarádi a hraní na Kotelna - Classic. Proto žádám o ten UNBAN a doufám že by se to dalo vyřešit na kladné stránce.
Díky Kotle za tvé reakce, Ahoj.
To snáď nemyslíš vážne. :D Jak niekto môže zapnúť cheaty len preto že sú na serveri haxori, a ešte ktomu na rezzpectu. Tomu nachápem.
Vidis, stalo ti to za to? :-) Nikdy som nepochopil, jak si niekto moze stiahnut hacky len preto, aby to nandal druhym. Tak bud zavolam admina, alebo sa odpojim a idem inde, naco by som si robil problemy a este k tomu na steame..
Ale jde o to, že na Kotelně mam Ban neprávem a rád bych tam zase Aktivně hrál.
Ale jde o to, že na Kotelně mam Ban neprávem a rád bych tam zase Aktivně hrál.
na Kotelně máš Ban právem, lebo si sa pripojil s hackom na kotelnu co ta hned zabanovalo :)
Ano.. "Oni to WHcko mely vsychny, ja musym myt taki!"
Me by zajimalo, proc mas ban nepravem. Unban dat muzu, ale porad mi to nedava smysl.
tak tahat hacky na kotelnu se ti zachtelo :-D
ban opraveny locknete ho a i tenhle thread :-D
tak tahat hacky na kotelnu se ti zachtelo :-D
ban opraveny locknete ho a i tenhle thread :-D
+1
Me by zajimalo, proc mas ban nepravem. Unban dat muzu, ale porad mi to nedava smysl.
Podle toho, co píše ban neprávem nemá, vlastně psal, že na nějakém HnS byli kzháčkaři a on si to stáhnul a zapnul taky. Potom mu to do konfigu napsalo nějaké takové hovna a přišel sem na kotelnu a dalo mu to ban.
Spravně vole, nemá to vubec co stahovat, žádný že neprávem...
Jezis... Proc tu resite unban? Pripojil se na Kotelnu s kzh, takze zadnej ban nepravem, ale ban za kzh. Cryneal, kdyby tam nebyl antikzh plugin, tak bys proskakal topku a dostal ten ban stejne.
Je to věc názoru, vy máte jinej, ale já pravdu vím svou a vím co jsem stím měl namysli. Buď mi prosím UNBAN dej a budu ti děkovat a nebo tu nepiště vaše blbosti (ano každej má svůj názor, ale když nevíte pravdu, tak se radši neozejvejte) Kotle dík ;-)
no tak na nějaké tvoje obhajování si fakt nepamatuju :D
Enemy liar spotted, over.
Gojánku to že si uražený a nebavíš se, tak bys nemohl aspoň zapírat pravdu, ale co už.
S tím, že se my dva nesnášíme to nemá co dělat
Opravdu si kus vola, dělej si co chceš, je to tvoje věc, ale ponižuj si někoho jiného a lži taktéž. Čao-0
dEEEEEEEEEEL
14-05-11, 16:36
cryneaL ... hmmmm ... povedomé :|
Nemám důvod lhát. Fakt si nic takového nevybavuju, Kotlovi jsem psal jenom ohledně unbanu pro duru a o navrácení anti teamflashe na classic, nic víc
Už to nerozebírej! Prostě vím co jsem ti psal za STORY ohledně unbanu.. posílal si mi i jeho odeslané zprávy ve tvaru _ Že si to může vymyslet každý, takže mi ho nedá. Hold si nevzpomínáš co už. Džidži a mír s vámi. Kotle víš ....
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.