Zobrazit normální verzi : Classic - WH / Frajer zo 6 SID
Server : Classic
Steam ID : STEAM_0:1:385338
IP : 89.103.95.114
Screen :
http://imgupload.sk/images/3/x/3xp7q5ht8r9y35e7woet.bmp
DEMO (http://csko.cz/dema/upload/dir/pervitin2.dem)
Časy :
02:43 - Uhaha,talentovaný čavo 6 zmysel .
02:58 - Tčko mohli byť aj pred krabicou a zakrabicou,no on vedel že je pri stene zajebaný .
03:30 - Wudaq,dal predstrel.
03:44 - Predstrel káááámo.
04:17 - Jak presne vedel kde išiel ten 3tí ? Mohol ostať pri stene nanho čakať,mohol byť napravo,ale né,mam WH a vidim že je naľavo.
Podle mě WH má jak se tak dívam. To ale musí posoudit ZEUS. 6 místní SID? tak ten bude hodně starý :D
Časy :
02:43 - Uhaha,talentovaný čavo 6 zmysel .
02:58 - Tčko mohli byť aj pred krabicou a zakrabicou,no on vedel že je pri stene zajebaný .
03:30 - Wudaq,dal predstrel.
03:44 - Predstrel káááámo.
04:17 - Jak presne vedel kde išiel ten 3tí ? Mohol ostať pri stene nanho čakať,mohol byť napravo,ale né,mam WH a vidim že je naľavo.
Sorry ale pro me neprukazny demo...
02:43 - tohle se proste da okecat jakoze je cekal, protoze proste bezeli kocku
02:58 - probihal to a strelil, nic whckovyho
03:30 - nebyl predstrel, s 1/4 strilel az kdyz ho videl
03:44 - oba slysel... na toho prvniho predstrel nebyl a toho druhyho proste zkusil
04:17 - jedinej cas, kdy by se dalo rict, ze ma wh... 04:23 strilel presne na nej ale zas proste videl, ze tam nikde nebyl, tak zkusil
Je to koupenej steam, hraje divne, podle me to wh i pouziva, protoze z toho, co sem videl, hraje dost divne ale tyhle casy mi na ban nestacej... kdyby si mel delsi demo, s vic akcema, nebo hltv, tak na to mrknu a treba tam bude neco prukaznejsiho ale tohle me osobne nestaci. Kdyztak na to muze mrknout i jinej admin, treba bude mit jinej nazor. :)
nemůže mít steam z roku 2003,když má steam_0:1.Já mam steam z roku 2003 a mam 6 čísel a na začátku nuly.
Potřebuju vědět,kdo měl eště bílej monitor,jak schytal flash a začal po něm střílet.Já nic neviděl a když se rozjasňovalo tak už měl aim na něm a zabíjel ho.Tohle jediný je důkaz.Jinak o5 řikám,přes admin esp je vidět úplný hovno,takže důkaz je neprůkaznej.
Paradox :
http://steamcommunity.com/profiles/76561197961036405
Členem od: September 19, 2003
řikám,je to kravina.Na ten rok má moc vysoký steam id.Možná je to ňáká chyba,protože se podivej,kolik má nahranejch hodin jenom.Já mam steam z října roku 2003 a mam nahráno přes 3000 hodin.On má jen 285 hodin.To znamená,ten steam je starej max 2 roky.A to mu eště přidávám.
Já mam taky steam z roku 2003 :)
Když si koupíte csko na smskey.cz, tak vám dají 6mistný id a na profilu budete mít že máte steam od roku 2003, jak to dělají to nevim.
potřebuju vědět ten flash místo těch vašich debilní nesmyslnej keců.Jedinej důkaz,co sem našel byl v tom flashi.Jinak na tom demu nebylo nic zvláštního.
Tohle je hltv bug, ja kdyz sem na to koukal poprve, tak v tu chvili, co strilel, uz flashnutej nebyl, jenze kdyz ho dostanes a to hltv si posunes at uz dopredu, nebo zpatky, tak flash porad pokracuje, i kdyz ho vlastne normalne nemas... jako dukaz se to rozhodne brat neda.
když sem na to koukal poprvý,tak sem nic neviděl a on do něj už šil.Ale dýlka flashe odpovídala reálu,tak nevim.Tohle je jediný,co je na tom demu hodně divný.Jinak sem nic zvláštního neviděl,že by cheatoval.
To není hltv,demo som točil normálne .
To není hltv,demo som točil normálne .
Muj fail :) jak sem dneska koukal na x hltv dem, tak me to nejak zustalo v hlave a napsal sem blbost, takze timpadem never mind, muj predchozi post je blbost, sorry.
E: Kazdopadne nic to nemeni na tom, ze kdyz po nem zacal strilet, tak uz nebyl full flashnutej ale slo vlastne normalne videt...
tak jestli je ten flash bug,tak je čistej.
Jel po soundu, sem tam použil mozek. Jedu podobně a taky me už pár lidí nahlasilo.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.