Odpověď: UB-SH- Pista Lakatos
To demo mi bohuzel otvorit nejde :)) a admin som bol na ........ a tam netrebalo mat steam :D
Jo a este urazky si nebanoval mna ale mojho kamosa :)
Zkus to spustit přímo v csku x). Přesuň to do složky cstrike a do konzole napiš playdemo(viewdemo) nofear
Určitě spouštíš demo v VLC player nebo v media playeru co ? :D
Musíš ho hodit do složky cstrike.
btw. nedělej reklamu...
DM ban ani tam nerham pokial ja viem a milk nie len som bol u babky
preto sa cudujem preco mam ban lebo teraz som prisiel :)
Hej milk som stiahol vsetky prehravace a ani v VLC nejde ten subor a ni vo windows media
Používej edit nebo upravit příspěvek
Ja jsem nakeho pistu nedavno banoval za urazky mozna si to pletes semnou jsem na mboilu a nechci to hledat ale mel si tam tolik nadavek + nehoraznej spam do admin chatu tak nevim, respektive vim ze je Lakatosu hodne a tak nevim ci si to byl ty..
Slunicko ja som spamoval do admin chatu len 2 krat a to nie hned za sebou ze bol tam cheater a mozno v skratkach som tam dal dajaku urazku a dal si my ban na 1440 minut myslim. a bol som to ja sorry za spam :)))) uz sa to viac nestane...
inac len tak mohol alebo pozrel si dakto Milkovo demo lebo mne to nejde otvorit v ziadnom prehravaci ani v csku.
Mam take podozrenie ze je to mozno FAKE ked nejde ani vo VLC ani v windows player.
Napsal si tam neco ve smyslu at jdem do pic* tusim lebo bych ti ten ban nedal a vsichni psali at ti nekdo da ban tak jsem ti dal ban na 1 den..demo bych zkoukl ale nemuzu, nejsem doma a nejsem na pc
at dete do pic* to som nepisal ale pametam si to pisal som:
nieco v tom zmysle ze Adminy na SH2 abo SH1 je cheter ..... tak prosim pridte ma AB
to bolo prve potom ste to ignorovali tak som napisal
neco v tom zmyslu ze nak robite svoju pracu do pi.. a nak sa o to zaujimate a neje.te na tuto spravu. bolo to neco v tom zmyslu slunicko :)))))
Mozno tak ale psal si to minionkrat.. + i kdyz na sh prava nemam prisel jsem 2x na tvoje hlaseni a mohl jsem to ignorovat protoze jsem nevedel kdo chybel nick, zeptam se te tak kdo tu ma cheaty a ty odpovis vsichni z tveho teamu okrem tebe, tak myslis ze je to normalni? Pak jsem prisel jeste jednou ale odpoved byla skoro stejna takze pak si napsal a ja si rekl uz jen nasrat protoze si radsi zahraju nez ze sebe delat vola, ale ted k tomu cheaterskemu banu