Burton, som v pi a morzeovka
Takze, tito traja dostali ban na tyzden za hadzanie gun Tckam.
Malo to byt sranda za chrbtom simona, ale sa to zvrtlo.
Chcu UB, to je samozrejme, ale preco by som im mal dat UB? ked porusili zakladne pravidla jailu?
Chcel by som nazory, ako by ste sa zachovali, keby ste nieco taketo videli, nie ze UB lebo Burton je spesl a da sa to prehliadnut.
To hlasovanie sa tyka vsetkych troch, tak si trocha premyslite, co pisete.
Ze VD pustili do zbrojky, lebo to bol Piskotka, mi nepride ako dobry argument.
Piskotkovi je asi jedno, ze pohadzal guny ostatnim, ktory spravili vzburu.
Nebudem nijak hadzat vinu na Simona, lebo o tom nevedel.
Zajtra anketa konci, budem sa riadit podla nej.
Re: Burton, som v pi a morzeovka
Ano porušily pravidla , ale i tak bych jim unbam dal s podmínkou jestli to udělají znovu tak delší trest.
E:To je na tobě Kono stím spešlem by to bylo spravedlivé no..
E2:Od pana Simona JiŘího Z KrNoVa:jen jsem chtě říct, že jsem byl simon v tu dobu já a že jsem o těch zbraních věděl, kdybych byl proti tak řeknu CT teamu ať to odházej do zbrojky, navíc nikdo z T zbraň nevzal, vzpouru udělali pouze se sekáčkama
Odpověď: Burton, som v pi a morzeovka
Nie, ak to spravia este raz tak mu berem spesla a dostanu plny trest. A ti dalsi dvaja dostanu nie tyzden, ale 2.
Uvidime hlasovanie, mozno to bude uplne inak :)
Nwm proc by meli dostat unban ze jsou to znamy lidi co hrajou na jb neznamena ze dostanou unban pravidla plati pro vsechny
Odpověď: Re: Burton, som v pi a morzeovka
Citovat:
Původně založeno
grifin
Nwm proc by meli dostat unban ze jsou to znamy lidi co hrajou na jb neznamena ze dostanou unban pravidla plati pro vsechny
Jak som napisal, rozhodne sa podla hlasovania a ak dostanu UB a spravia to zas, budu to dvojnasobne tresty bez prepacenia a zobratie spesla.
Prijde mi ti jako blbost rozhodovat se podle hlasovani je jasny ze vsichni jejich kamaradi budou hlasovat pro unban tak ze je jasny jak to dopadne
Odpověď: Re: Burton, som v pi a morzeovka
Citovat:
Původně založeno
grifin
Prijde mi ti jako blbost rozhodovat se podle hlasovani je jasny ze vsichni jejich kamaradi budou hlasovat pro unban tak ze je jasny jak to dopadne
Prave ich kamaradi budu osudny :)
Ak si to s Timi kamaradmi poserie, tak to bude pruser jak Bieber.
@Tupelko Prave Jiri je dost blb, ze nepovedal ani ň. Ja som nemohol nic vediet.
Citovat:
Původně založeno
MARTiii
to je zas hovadina
Ty sa moc nerozpisuj, nevies o co sa jedna.
nieco od aira
Citovat:
Původně založeno Airsoft
[url]Ja bych mu ten ban nechal at trpí už jen z toho důvodu že jsem ho viděl nekolikrát nadržovat jistým hráčům nebudu je jmenovat a aj spels bych mu sebral(ne z důvodu že ho chcu já spels nemám ani steam).
Odkdy se o UB hlasuje? To ta úroveň klesla natolik, že si hráči, odvotujou kdo bude mít ban a kdo ne? Jako založit si více účtů a změnit tak výsledek ankety není žádná věda, je tu spousta lidí, kteří si zakládají další a další účty, to není ani třeba jmenovat. Za chvíli ty unbany ještě začneme prodávat ne? Hlasovani neni smerodatne, důležité je, aby sem lidi psali argumenty, proč tak volili. To že nějaký párek klikne na UB není přece důvod je odbanovat. A co se těch argumentů týče, zrovna moc kvalitní teda nemají.
Nieco od browna
Citovat:
Burton mi psal, že to bylo jinak, nevím, čemu mám věřit, hh. Každopádně te ntrest je spravedlivej, neměli to dělat, ale jestli to bylo za umyslem srandy, nevím no. Na jb hrajou dlouho a burton je spešl, takže pravidla ovladájí dobře. To je spíš na konovi, jestli bude hodnej a dá Vám ub, mě to je volný.
Leryx nezapomínej na to že jsme demokratický stát :D
Všechny rovným měřítkem. Není důvod na to, aby dostali unban, jestliže se chovali jako prasata a porušovali pravidla.
Ale je to trochu nefér ne, když jsou za to jiní trestáni a oni ne... Já navíc neřekl že jsem proti unbanu, jen by mě zajímala nějaká dobrá výmluva, nedáme někomu UB na základě hlasování, když to každý druhý ani nečetl a jen na to klikl.
S tupelkem sme se shodly že je leryx žabomyslný... :D :D
Tak už jenom to že dává anketu o tom jestli bude UB nebo ne svědčí o tom že si není jistý svým banem.
Burton je spešl a už jenom to dokazuje že ví co má dělat a co ne.
Škoda no že není demo.