Odpověď: HlstatsX: Awards
1. http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=awards&game=dm#
Keď máš toho awarda 5x tak sa ti zmeni farba potom 12x atď.
2. http://csko.cz/statsx/hlstats.php?mode=awards&game=dm#
Má ho ten kto má najviac fragov napr. s akackom za poslednych 28dni.
E: Reset je na novy rok vždy.
Díky, ale mohl bys vysvětlit to atď.? Jak to jde dál?
Btw. Global Award jsem jednou dostal a mám ho furt, takže zůstává, tohle jsem myslel :D
Klikni na to ribbons nejako tie odkazy hádžu len na 1. stranu. :D
Reset asi nebude nutny, protoze system je udelany tak, ze kdyz mate malo bodu, dostavate vice bodu za zabiti hracu s vice body, takze se to da vzdy dohnat. Videl jsem, ze se hrac dostal za mesic z 0 na asi treti misto.
Citovat:
Původně založeno
Kotel
Reset asi nebude nutny, protoze system je udelany tak, ze kdyz mate malo bodu, dostavate vice bodu za zabiti hracu s vice body, takze se to da vzdy dohnat. Videl jsem, ze se hrac dostal za mesic z 0 na asi treti misto.
Dík za odpověď kotel, reset už taky nechci, za měsíc a půl jsem nahnal skoro 20.000 na furienech, akorát ty body za zabití hráčů...pokud vim to max co můžeš dostat za kill je 13, ale pak když tě zabije nějakej náhoďák s málo pts. tak ti to těch 13 vezme, bylo by dobrý dát maximální ztrátu tak na 7, ale do toho já už nemám co mluvit, akorát nápad
E. Co se stalo s HstatsX? Hází mi to error
Citovat:
Původně založeno
knight621
Dík za odpověď kotel, reset už taky nechci, za měsíc a půl jsem nahnal skoro 20.000 na furienech, akorát ty body za zabití hráčů...pokud vim to max co můžeš dostat za kill je 13, ale pak když tě zabije nějakej náhoďák s málo pts. tak ti to těch 13 vezme, bylo by dobrý dát maximální ztrátu tak na 7, ale do toho já už nemám co mluvit, akorát nápad
E. Co se stalo s HstatsX? Hází mi to error
13 bodů ti to nikdy vzít nemůže, myslím že max. 7. Pokud máš zaplé to /body1, tak v závorce vidíš kolik ti to ubralo, to číslo před tím je kolik on dostane.
Citovat:
Původně založeno
DarkAspecT
13 bodů ti to nikdy vzít nemůže, myslím že max. 7. Pokud máš zaplé to /body1, tak v závorce vidíš kolik ti to ubralo, to číslo před tím je kolik on dostane.
dobré vědět, díky...takže max 13 může on dostat