Odpověď: SS a jeho bonus z INT
Já bych řekl, že je to od chvíle kdy vystřelíš první ránu tak 2 sec jdou normal a pak zase bonus i třeba při fulautu, ale nejsem si 100% jistej. :)
Při první ráně, když vystřelíš, tak dáš bonus. Pak ho dáš nejdřív až za 2 sekundy.
No jasně, první zásah je klasické poškození + 15 + INT/4/5 ? to nevím kolikati se to dělí. Prosím ujasnit, protože trey ma v návodu 4, a lopotnik si stěžoval ( zase ), že je to u SS moc OP.
A teď to právě nechápu, musím držet levé tlačítko myši další dvě sekundy, bez přestávky ( fulloutit ) nebo
i když střílím po náboj, "tak se spustí odpočet" a za dvě sekundy opět dostanu bonus, i když levé tlačítko pouze mačkám.? :D
Může to být matoucí :D
:D,stejně skončíš jako ty lowky u FS ( nemyslím tím že jseš lowka :D)
Citovat:
Původně založeno
knot
:D,stejně skončíš jako ty lowky u FS ( nemyslím tím že jseš lowka :D)
To od tebe nebylo hezké knote :D
Re: SS a jeho bonus z INT
Ještě jedna otázka k tomuto, počítá se první vystřelená rána nebo první zásah??
př. : Jdu proti hráči xx duel, jsem ss a od začátku kola jsem nestřílel -> bonus je zapnut, uvidím hráče xx a vystřelím na něj, 1,2 kulka mine a 3 se trefím....dostane tou 3 dmg základ +bonus dmg nebo by to dostal jen první kulkou??
Pocita sa zasah. Ked sa ti ten bonus znova nacita, zas sa pocita zasah
první minout? :D to chce dávku umu :D , pakliže se chci trefit
Je to snadné....dírování, nemoc(lehký třas), zima(zmrzlé prsty), jinej PC, po tejdnu pryč (když jsem se vrátil z dovolené netrefil jsem s AWP cca 5s stojící cíl :D)
Díky za odpověd :)
řekl bych, že
Citovat:
Pocita sa zasah. Ked sa ti ten bonus znova nacita, zas sa pocita zasah
tohle to jasně vysvětluje. je to první zásah, který udělá poškození (dmg)
podla mna by bolo aj tak lepšie dať každý druhý/tretí naboj extra damage...tie 2 sekundy..no nwm
Citovat:
Původně založeno
Proxima Centauri
podla mna by bolo aj tak lepšie dať každý druhý/tretí naboj extra damage...tie 2 sekundy..no nwm
Kdyby dávali extra dmg každá druhá či třetí, tak to je téměř jako mít náboje co dávají i 40 za zásah, to by bylo až moc zvýhodněný, stačí že už má M4 a navíc Ak, dvě hlavní zbraně. DMg mají dostačující a stejně ma téměř každej vždy náboje takže ....