Odpověď: Lagy na ZM a nizke fps
to budou ty efekty apod. (dle mě), zkus jiné rozlišení, povypínej různé zbytečné aplikace, programy, fb.. (skype, icq, hamachi..) apod programy co žerou net...
Popř.: bych zkusil stáhnout Advanced system Care.... takovej prográmek na čištění PC ;)
E: Mně ten program pomáhá, když mám lagy nebo nízké fps.. dám čistit a hned lepšejší ;)
Re: Lagy na ZM a nizke fps
Co sa tyka programov typu skype,icq atd. tak tie nepouzivam.
Ked som zmenil rozlisenie na najemensie a aj zmenil farby na 16bit tak to trochu pomohlo a je to uz aspon trochu hratelne - takze dakuej za radu.
A ten program mi prijde taky dost pochybny a snazim sa podobnym vyhybat, a "cistota" mojho PC si myslim ze je taka ako malokoho.
Kazdopadne dakujem za rady
Neni zač ;) Ten program je jeden z mála který nespamuje reklamy, nenutí tě nic platit a je OK ;)
Dá ti prostě Free verzi nebo si mužeš koupit PRO verzi.. když budeš chtít mužu ti na mail poslat PRO verzi ;) Ale je to na tobě ;)
Citovat:
Původně založeno
TEX
Neni zač ;) Ten program je jeden z mála který nespamuje reklamy, nenutí tě nic platit a je OK ;)
Dá ti prostě Free verzi nebo si mužeš koupit PRO verzi.. když budeš chtít mužu ti na mail poslat PRO verzi ;) Ale je to na tobě ;)
Takych programov je halda, zrychlia ti beh PC (ak ho mas dostatocne zapratany somarinami) o par %, nezvysia ti FPS z 5 na 100
Skor to bude problem spojeny so Zombie modom...
Tam vobec nehram, pac netusim, co by to mohlo byt