Kingdom Come: Deliverance
Po legendární Mafii pravděpodpobně češi stvoří další legendu - Kingdom Come: Deliverance, hru zasazenou do středověkého českého království, roku 1403.
Můžeme se těšit nejen na rozhlehlé lokace, nádhernou přírodu, rozmanitá řemesla, jízdu na koni, pěstní souboje i obrovské bitvy, ale především (konečně) na reálnou simulaci boje, opravdový vývoj postavy a hlavně o něco reálnější prostředí. Žádní draci, žádní magičové, khajiti nebo obři. Každá postava bude mít svůj vlastní denní režim, bydlení i práci, bude se moci vyvíjet a zlepšovat své schopnosti.... Zkrátka, dějiny RPG se budou přepisovat...
Oficiální web, Česká stránka, Kickstarter
Pokud vše půjde dobře, tak bychom se hry mohli dočkat už příští rok.
Nevím jak vy, ale já už se nemůžu dočkat!
Re: Kingdom Come: Deliverance
Jo, poznal jsem, že se jedná o hystoryy česka hned po té monstrózně poblyté scéně, kde nějákej pynďa krade měšec.. Jde o česko! Tá hra se my zdá mýrně genytálný. Určytě bich sy jý rád zahrál
Odpověď: Kingdom Come: Deliverance
Tak koneckonců hned ve druhé misi Ulička Mafie jedničky jsme mohli spatřit močícího chlapíka...takové genytálnosti činí zážitek ze hry nezapomenutelný :-D
Re: Kingdom Come: Deliverance
Tenhle projekt sleduju už hodně dlouho a zaznamenal jsem všechny informace o tom, jak to mělo vypadat původně, proč je to teď rozděleno na 3 části a že nechybělo mnoho a šel by k ledu. Ten kickstart jsem sledoval taky hned od začátku, měli měsíc na splnění tuším 300 000 liber a tato částka byla vybrána už během prvních 6 dnů! Dan Vávra umí (jak je patrné už z minulých úspěšných titulů). Držím jim palce a po dlouhé době to bude opět hra, za kterou budu ochoten utratit peníze.
Nový rozhovor s Vávrou o financích a trhu.
to vypadá dokonale, elder scrolls 6 bude mít co dělat, aby se na tohle dotáhla, vypadá to ještě líp jak witcher 3, no a konkurence ze strany gothicu už se nikdo nemusí deset let obávat :D
No, nevím, jak to mají s tím číslováním, ale nedávno byl spuštěn Elder Scrolls Online...Taky vypadá krutě, chvilku jsem byl v beta programu, ale furt je to fantasy, tohle bude alespoň trošku blíže realitě :-) Jenom doufám, že to rozjedu, jinak budu muset koupit novou výpočetní stanici :-D
Celkem dost se na to těšim, konečně hra z tohoto odvětsí která stojí za řeč.
takže rychle nasosat crysis a vyzkoušet nároky
Díky N0b0dy :-) všechno splňuju, až na procesor, mám "jen" dvoujádro :-(