Odpověď: konspiracne teorie
Víš, kdyby se byl rozumnej a byl si jistej že AB nebo WH nemáš, tak obhájíš všechny časy, které byli podezřené.
Zdá se mi, že je tu více lidí co cheatovali a přišli si pro UB + nám (adminům) vtírali, že nic nemají, jakmile tohle napíšete tak je jasné, že si nedokážete obhájit časy a že jste dostali ban právem. Obhaj si časy a třeba se zjistí že si měl pravdu nebo si zase další lhář jako 80% lidí co žádá o UB.
nj idem nato ale ja vim jak to je tak sa mi stym nechce zaobirat lebo to beru jak samozrejmost lebo to neni mozne banovat ..a nechcelo sa mi to citat proto
Citovat:
Původně založeno
Shiawuo
Víš, kdyby se byl rozumnej a byl si jistej že AB nebo WH nemáš, tak obhájíš všechny časy, které byli podezřené.
Zdá se mi, že je tu více lidí co cheatovali a přišli si pro UB + nám (adminům) vtírali, že nic nemají, jakmile tohle napíšete tak je jasné, že si nedokážete obhájit časy a že jste dostali ban právem. Obhaj si časy a třeba se zjistí že si měl pravdu nebo si zase další lhář jako 80% lidí co žádá o UB.
Jak si má obhájit ty časy když ani neví jak se to demo pouští :D Je hold až moc VELKÁ SKILLA
Lump ty nevis nic tak tisko tam nekde hodne v zadu
Citovat:
Původně založeno
Paradise
Lump ty nevis nic tak tisko tam nekde hodne v zadu
Nj nevím vůbec nic :D těch 13 let u cska mě ničemu nenaučilo to víš nejsem taková SKILLA jako TY ale aspoň umím přehrát demo.Navíc se divím že tě to tvůj brat nenaučil když ma steam a je to taky taková SKILLA
:D :D :D boze zapomnel sem to a je mi to jedno take detaily mne staci vedet hrat a ket dostavam bany asi to vim hodne dobre hrat kolko krat si dostal ban ? pod si nekde zahrat sak recicky si nechaj pre pi*cky :)
Citovat:
Původně založeno
Paradise
:D :D :D boze zapomnel sem to a je mi to jedno take detaily mne staci vedet hrat a ket dostavam bany asi to vim hodne dobre hrat kolko krat si dostal ban ? pod si nekde zahrat sak recicky si nechaj pre pi*cky :)
No tak duležité ale je že jsi nezapoměl jak se zapína AB :D ....já ban nikdy nedostal nebylo ani za co .....a když jsi takový KAPO tak proč nehraješ přes steam?nějakou ligu třeba?......je to hold bída když na tebe přijdou a ty to ne a ne překousnout,hold nadarmo se neříká "Na každou svini se vaří voda" a u tebe už se uvařila
Jinak hrál jsem only DGL cca 2 roky a musím ti říct že mě tohle nedělal (Penegal,Mr2ky,Britny by mohli povídat na F7g)
S tvojou gramatikou by som ti povedal že ti je veľmi málo rokov :D
a nac mi je gramatika robim si v fabrike za 800e a mozu si byt rad a vy co vite gramatiku barkedy hnijete nekde za 500 takze gramatika je chujovina staci sa dorozumet vedet ;) rozumis mi ?
Re: Odpověď: konspiracne teorie
Citovat:
Původně založeno
Paradise
a nac mi je gramatika robim si v fabrike za 800e a mozu si byt rad a vy co vite gramatiku barkedy hnijete nekde za 500 takze gramatika je chujovina staci sa dorozumet vedet ;) rozumis mi ?
Nie.
škoda nebudem to tady resit posudte ci neco mam ci ne a stači ...
konspiracne teorie. D::DD