Jailbreak a Global Admini 2
Odpověď: Jailbreak a Global Admini 2
Re: Jailbreak a Global Admini 2
Citovat:
Původně založeno
Trey
Nechal jsem to locknout protože se tam nahrnuli hejty na osobu a lidi si tam tím začali léčit svoje rány na duši sprostými slovy... TAKŽE NE! Hlasuju o DELETE :)
Citovat:
Původně založeno
Mr.Chemistry.
To, ako Bhoper nadáva na Britny a obhajuje svoje žiadosti mi príde, ako ten debil (Stenley) v mojej žiadosti... Videl, že je proste horší ako ja a že práva nedostane ani po 3x, ja som ich dostal na 1x. Tak mi po Ciperovi poslal do žiadosti správu, že som bot a že at len dodrbem, keď ma pustia ďalej, proste závisť. Toto je fajn, ale už by ste s tým mohli prestať... Stále sa tu riešia 3 admini, ktorí si dali rozšíriť práva na JB a hrajú tam, prečo sa neriešia admini, ktorí majú primárne práva na JB a dali si rozšíriť práva na AIM ?! Je to niečo iné ?
Ak si admin žiada práva na jeden server, tak mu dajte na jeden server (ako napr. Britny --> žiadala si na d2), to, že nepôjde na hlásenie zo superhera nie je problém. Neviem prečo stále riešite adminov a rozširovanie práv. Urobte to ako na GS (každý admin má jeden server pod správou) a nebude tu nikto plakať a vylievať si srdce...
Ďalej ten "dope.kz-FlexxibLE" -> čo si ty dovoľuješ, povedať 30 ročnej žene, že je píča? A ty si kto ? Keď ona končila strednú školu, tak ty si ešte mlieko z kozy cickal... A to, že ty si dement a nevieš krotiť svoje vyjadrovanie a psychickú labilitu, my za to nemôžeme. Tak sa uvedom a choď sa učiť násobilku, o chvíľku ti začína školský rok...
Čo sa týka JB... Nie je to také, ako si ja pamätám, bolo to síce možno pred cca 1 a pol rokom, ale bolo to lepšie... Ešte aj ten, čo založil túto tému, tak on robí u ct najväčší bordel, neviem, k čomu to je dobré... Veď keď si ty u ct, tak sa nedá hrať.
Madunax -> môžeš byť rád, že tu vôbec hraješ, neviem, kto ti zrušil ban k ct, ale budíš...
Úplně sem čekal, kdy nějaké to moudro vypadne aj z tebe. Ty řešíš zase uplně jinou sračku, o které tu nepadlo slovo. Dále, proč do prdele zrovna ty někomu říkáš, co si může dovolovat a co ne, proč zrovna ty někomu říkáš, že je dement. Proč zrovna ty Zwergovi začneš psát o tom, že dělá bordel u ct, když ještě předtím, než si dostal práva, si kokotil na jb a choval se podle mě ještě hůř. Furt si mě otravoval a ptal se mě, jestli máš šanci na jb atd. Prosim tě, nepiš už ohledně demence, nebo pro tebe pošlu rychlou z Bohnic.
Trey chod už dopíči s flamami.
sorry za výraz
S Chemistrym som si to už vybavil cez PM ale dakujem Eust.
Citovat:
Původně založeno
DarwiN
sorry za výraz
ok
Odpověď: Re: Jailbreak a Global Admini 2
Citovat:
Původně založeno
DarwiN
sorry za výraz
Ty už máš povoleno psát :O
Muze sem nekdo rozumny napsat "co se vlastne vyresilo"?, kdyz pominu jak si vsichni dohromady nadavali jake jsou vemena? Nechapu totiz co to vsechno melo spolecne s tim ze Ridik "mozna" udelal dalsi fail...
Keďže sa to locklo moc skoro tak sa nedoriešilo nič.
7 stranek, pricemz k tematu bylo tak 7-9 postu ohledne "stiznost na Ridika" je moc skoro? Tos me rozesmal :D
Re: Odpověď: Jailbreak a Global Admini 2
Citovat:
Původně založeno
Mr.Hol
7 stranek, pricemz k tematu bylo tak 7-9 postu ohledne "stiznost na Ridika" je moc skoro? Tos me rozesmal :D
To okolo Ridika sa vyriešilo rýchlo - chcel odobrať práva na JB. Ale to potom sa nedoriešilo :D
http://youtu.be/Cyk7utV_D2I?t=1m4s
1m 4 s nějak mě to nejde dát na ten čas :O
Dajte mi znova práva na JB (spešl) a uvidíte ako sa to tam zmení :D :D ako som z JB odišiel tak to ide ešte viacej dole vodou :(
Re: Odpověď: Jailbreak a Global Admini 2
Citovat:
Původně založeno
Fhacker
Dajte mi znova práva na JB (spešl) a uvidíte ako sa to tam zmení :D :D ako som z JB odišiel tak to ide ešte viacej dole vodou :(
Prečo to nenapíšeš do AT