Odpověď: Nadávky do rodiny
Nemyslíš si, že je to stejný jako když řekne mrdal sem ti matku? Aha asi ne..
Kdyby to bylo směřované na admina, hned by dostal minimálně týden. Tady jde vidět ten dvojí metr.
Re: Odpověď: Nadávky do rodiny
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Kdyby to bylo směřované na admina, hned by dostal minimálně týden. Tady jde vidět ten dvojí metr.
určitě
E: když už, tak by si ban za vulgarnost podle mě zasloužil víc ten vans než banana za to, že napsal jednu věc. Ale hate me pls
Grakon máš pravdu, tohle napsat adminovi tak hned ban na tyden a čus, ale protože to neni na admina tak to je všem u prdele..
Když budeme banovat každou kravinu, nikdo tu za chvíli nebude. V reálu taky zbiješ každýho, kdo ti nadá? :). Každej admin má jiný metr a méně je někdy více. Kdyby se to opakovalo častěji, ban dostane.
Citovat:
Původně založeno
mirous
Když budeme banovat každou kravinu, nikdo tu za chvíli nebude. V reálu taky zbiješ každýho, kdo ti nadá? :). Každej admin má jiný metr a méně je někdy více. Kdyby se to opakovalo častěji, ban dostane.
Btw.
Je rozdíl mezi tím, když někdo urazí tebe nebo tvoji rodinu. To by ale měl každý normálně přemýšlející jedinec brát za samozřejmost.
Odpověď: Re: Nadávky do rodiny
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
Se koukni na svůj slovník a pak se přestaň divit. Když je sprostej admin, tak proč by si to nemohli dovolit hráči?
Come on guys, come on. V nedávné době jste návštěvníkům tohoto fóra, respektive hráčům Kotelny předvedli, jak je Váš AT celistvý - komu není rady, tomu není pomoci. Znova si tu navzájem budete házet klacky pod nohy, což na Vás nevrhá zrovna dobré světlo. K tématu se dále nebudu vyjadřovat, protože diskutovat o dnešní generaci by bylo velmi na dlouho. Cya:bye:
Odpověď: Re: Nadávky do rodiny
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
Jo, a ještě jeden, poslední příspěvek do tohoto vlákna. Absolutně nechápu toto hlášení. Jeden hráč nadává druhému a třetí to hlásí. Proč? Urážel snad tvojí rodinu Nix0ne^? Pokud to není nějak tvůj druhej nick tak očividně ne. A pokud by ty nadávky dotyčnému vadily, tak to snad dokáže nahlásit sám. Neučinil tak, čili ban zde podle mě není na místě.
Došla mi trpělivost a asi rozumný člověk by se již zde nevyjadřoval. Bohužel musím reagovat na nejmenované členy AT, kteří jaksi pořád nechápou význam tohoto vlákna. Očividně je tu mnohým úplně šumák, že máte rodinu (což si málokdo z této "komunity" hráčů a hlavně adminů 1.6ky uvědomí) a jakákoliv nadávka směrem k ní, teda aspoň pro mě, je naprosto mimo mísu slušného chování. Vzal jsem to trochu ze širšího úhlu, nyní přijdu k tématu. Nix0ne se zachoval tak, jak by se měl zachovat každý z Vás, kdo tedy přemýšlí mozkem a ne tím dole. Jediný Eust. zde přišel se správným řešením a ostatní měli být zticha a držet s ním za jeden provaz. Naopak ho tu jeho kolega ve veřejném vlákně, opakuji ve veřejném vlákně začne urážet. Když pominu, že byste si tyhle s prominutím sračky měli vyřešit buď v PMce, anebo v AF, tak je to velmi stupidní.