Odpověď: Apokalypsa - blok
Je to pravda no. A najviac zboznujem, ked dam silko a nejaký tupec sa mi naschval postaví do cesty.Určite pridať.
Já si myslim že to takhle je uplně nejlip..
Romisak nebo tenhle přípád taky nebo to samé i s Inf granátem hodím a nejaký kkt mi vletí do něj a 45 bodu v hají -_-
Práve o tom je apokalypsa ;-) na začiatku tohoto topicu je napísané, že cez zm sa nedá prechádzať, lebo by to bolo podobné ako na zm 1 a 2
Aspoň ten inf nastaviť "nezastavitelným".
Jn nebo ten inf přeci jenom stojí 45 a když nějaký kkt ti do něj vletí a odrází ho tak to máš v píč* -_-
Naučte se neházet inf na jiné zombie a bude to v klidu. Bych spíš ještě povolil blok u CT... Ale to by tady lidi nepřežili. Akorát si tu hru chcete zlehčovat.
:DD:D: bože vy máte nápady :)
Grakon to je ale prdel hodíš Inf a vletí až bude Inf letět nějaký šašek ... sry jestli umíš házet Točený Infekčák tak to mě musíš naučit :D a + chceme zlehčovat ... ani bych neřekl ... a + tak co bys tam teda chtěl někdy měnít ? .... když to teda nechceš ulehčovat atd. aspoň ty bloky atd. procházení by se mohlo přídat a jestli ne pro hráče tak aspoň pro ZM granaty ... určo by to hráči uvítáli
Nikdy se mi nestalo, že bych to hodil a blokla mi to zombie a řekl bych, že to prdel je :D.
Mno, mne sa to už stalo x krát, ale s bodmi problém neni, tie boli a budú..
prdel pro toho kdo do toho vletěl nebo blokl to věřím :'D ale pro toho kdo to hodil ani ne :D
Odpověď: Re: Apokalypsa - blok
Citovat:
Původně založeno
halelujah
Kvôli takymto kid-friendly zmenach je prec hard fun apo , nechcete na granat este aj navadzanie?Ak by bol noblok tak by sa mohli narhnúť 5zm naraz a clovek nemá šancu.
Nové slovíčka si sa naučil (y) Ale nepridavajte Nič lebo potom zas všetky ovečky budú plakať na serveri.