Odpověď: Jail Slovickarenie???
Slovičkarenie je keD je z kontextu jasne dané kam máš ísť a ty ideš inam - presne ako ten prípad s čiarou ( tak to aspoň vidím ja, ak sa mýlim ospravedlnte ma)
No a ta druha situacia - zas PRESNE ako si napísal, ked máš príkaz niekam ísť a odídeš - simon ťa má právo zabiť.
Myslím si že najideálnejšie by bolo keby si prečítaš pravidla či už tu, alebo ingame cez /menu
Citovat:
Původně založeno
L0l4kxD
Na zaciatok prosim ospravedlnte moj pravopis
Prosim vedenie co to kur***** je za slovickarenie alebo co ?? a nepochopenie hracov pravidlam plnit simon prikazi??
Na mape myslim Jail_crime bol prikaz od simona chojte na ciaru na mape sa nachadzaju 2 ked som siel k tej druhej dostanem kill za to ze som nesiel na ciaru pred celami A ct dodalo nemas slovickarit ??? co to kur**** je? a druha vec pokial Simon povie aby sme niekam isli ja tam pridem a odidem preco mi dal kill??? + 0 reakcia CT ked pisem ze bol FK poprosim o vysvetlenie pravidiel mne alebo inym hracom dakujem
takze k tej prvej veci.. mas chodit tam kam ta simon posle a ak existuju 2 ciary tak k tej co je k tebe najblizsie.. ak to blizsie nespecifikuje.. a ta druha vec.. v pravidlach mas napiasne ze am ta simon posle odtial mas zakazane odchadzat.. tak si najprv precitaj pravidla nez zacnes hrat.. ako uz napisal Burton:)
Citovat:
Původně založeno
L0l4kxD
Na zaciatok prosim ospravedlnte moj pravopis
Prosim vedenie co to kur***** je za slovickarenie alebo co ?? a nepochopenie hracov pravidlam plnit simon prikazi??
Na mape myslim Jail_crime bol prikaz od simona chojte na ciaru na mape sa nachadzaju 2 ked som siel k tej druhej dostanem kill za to ze som nesiel na ciaru pred celami A ct dodalo nemas slovickarit ??? co to kur**** je? a druha vec pokial Simon povie aby sme niekam isli ja tam pridem a odidem preco mi dal kill??? + 0 reakcia CT ked pisem ze bol FK poprosim o vysvetlenie pravidiel mne alebo inym hracom dakujem
Prv si naštudujem pravidlá, a potom začnem hrať. Nie nadávať po CT a spamovať FK. Prečítaj si pozorne pravidlá. Najľahšie ich nájdeš priamo v hre, stačí ak napíšeš: /menu.
Ano je tam definovane to co pises Master Idiano ale v pravidlach je dane ze mame ist na miesta urcene simonom ale neni tam definovane nic take ze tam musim ostat a cakat na dalsie prikazi
2. Povinností vězně je plnit simonovy příkazy, zákazy. toto je to pravidlo cislo 2 ale simon prikazal ist na ciaru a nepovedal ze tam mame ostat alebo robit kotrmelce
Ty jsi asi přišel z jiného jailu, že? Tady si zvykni na jednu věc a to na to, že tady lidi ještě používají zdravý rozum. Když Simon řekne, že máš někam jít, tak tam máš jít a zůstat tam a ne si hrát na usmrkaného malého blbečka a dělat jakože nevíš kam přesně jít, ikdyž je jasné, co tím Simon myslel.
Re: Jail Slovickarenie???
Neurážajte ho.
Keď chcem aby si išiel pre vodku a priniesol mi ju, tak tiež ju nezobereš a nepôjdeš s ňou do kostola, že jo. Inak by bolo moc moc zle. :bruce_h4h:
Dobrý večer, nejprve k té čáře, pokud simon řekne "bežte na čáru před vašimi celami" tak půjdete na čáru kterou vidíte jako první.
A za druhé s tím odcházením, pokud vím tak kdyby jsi odešel o kousek tak se to toleruje, jinak pokuď vím tak je automaticky zakázáno odcházet od místa kam Vás poslal simon, př, jděte ke stěně, v případě že se sebereš a odejdeš jinam tak aď si tě fragne..
Nereste tu takove sracky. Jestli rekl bezte na caru, tak delej to co ostatni a jestli par individuji proste neposlechne, tak si roste pockaji na dalsi kolo i 20 minut, pokud je simon tucptak neboi ja.
5x to tu vsichni napiste :D Kdyz uz sme u toho, docela mi zacalo vadit to, kdyz na mape snow, mountains atd., proste kde sou guny v celach, tak si je simon oznaci a aby ji vyhodili (presli pres zbran). To tam pak nemusi bejt ne? Tohle pravidlo o zjistovani zbrani bych uplne zrusil. To sami VD kdyz se pripoji. To pak na ty mape nemusi vubec bejt ne?! Chapete me jak to myslim -_-
Chytrej vězeň si s tím poradí, hloupej vězeň pravděpodobně neumí střílet a dobrovolně odhodí tu gunu a sám jí ještě vystřílí. Nech to bejt, Kuzli :D
S tím VD bych souhlasil že bys měl VD dokud by nezůstal 1 hráč a to 1 VD by se takhle mohlo udělat :D
Citovat:
Původně založeno
Killer Bee
S tím VD bych souhlasil že bys měl VD dokud by nezůstal 1 hráč a to 1 VD by se takhle mohlo udělat :D
Len, či by to VD nebolo jak za trest v niektorých extrémne dlhých kolách na nudných mapách, kde nemáš čo robiť. A riešenie, že ak chceš, tak sa vráť no neviem. Ďalej kadejakí noobovia s menom "Player" by stratili asi poslednú šancu mať posledné prianie. Niekedy sa stane, že nejaký šmudlák ani nevie ako a má /pp, pri tomto návrhu by ešte stále mal pred sebou 1 "veľkú hrozbu". Ďalšia obava, o "opakovaní VD", t.j. mám /pp, vyberiem si rovno bez boja Volný deň na ďalšie kolo, kolo sa mi opäť podarí vyhrať a opäť Volný deň atp. Takže nemožnosť dať módy. Ďalej asi obrovský priestor pre vzbury (chcem vidieť CT čo ma bude 15 minút "bezchybne" strážiť). Možno som až príliš v extrémnych situáciach, ale neviem no.
Ku "preverovaniu guny" - Nedávno to jeden Simon vyriešil na istotu. Povedal nech vyhodia gun, lebo ich zabije oboch (ešte v celách), a zabil ich. Ja osobne proti preverovaniu v boxe (na čiare...) až tak nič nemám, pretože cestou s ňou môžem urobiť niekoľko vecí (slušne ju vyhodiť CT-čkam, urobiť vzburu, alebo ak som označený, tak ju hodiť inému väzňovi, alebo kidi si nepochopiteľne robia cvakátka). Chápem, že keď chce Simon urobiť "pekné kolo" s fúrou atrakcií, tak sa to asi až tak nedá s vedomým, že niekto ma gunu. Takže, v celách nie, v boxe ok.
Re: Odpověď: Jail Slovickarenie???
Citovat:
Původně založeno
Killer Bee
Skvělej nápad pokud chceš vidět v chatu ještě více "FKFKFK VDVDVD DAKUJEM!!" než si viděl doposud.
Citovat:
Původně založeno
AndreSchurrle
Ku "preverovaniu guny" - Nedávno to jeden Simon vyriešil na istotu. Povedal nech vyhodia gun, lebo ich zabije oboch (ešte v celách), a zabil ich..
Dobrý, ale to je FK, takže to moc nepořešil ..