Odpověď: widlakof na furiene
Zablokovat textury není problém. Ale mapa byla spíš smazána kvůli kanálům a kempu v nich, nebo se pletu?
Kemp je zakázaný. Pokud někdo kempí, potrestá ho admin. Pokud admin není na serveru, příjde na řadu hlášení pomocí "!" nebo přes steam (zároveň je vhodné začít točit demo). Pokud ani tak admin nepříjde, tak poslední možnost je poslat demo na fórum. Admin nedá dotyčnému ban na tři hodiny z webu, protože by si toho dotyčný nevšiml. A tak milé děti vypadá nekonečný kolotoč zde na kotelně, který lze přerušit pouze tím, že se zruší mapa.
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Kemp je zakázaný. Pokud někdo kempí, potrestá ho admin. Pokud admin není na serveru, příjde na řadu hlášení pomocí "!" nebo přes steam (zároveň je vhodné začít točit demo). Pokud ani tak admin nepříjde, tak poslední možnost je poslat demo na fórum. Admin nedá dotyčnému ban na tři hodiny z webu, protože by si toho dotyčný nevšiml. A tak milé děti vypadá nekonečný kolotoč zde na kotelně, který lze přerušit pouze tím, že se zruší mapa.
Shrnuto, podtrženo...
Stačí zablokovat ty blbé kanaly a mapa je to dobrá..
Jak rika Cip3r kdyz se zablokujou kanaly mapa bude dobra , jenom nejak mi vadi to male misto na strafy (letani) pro Tcka..nekde sem videl rozsirenou verzi neco jako de_italy blast :)
Zkusim dodat
No i kdyby se zablokovaly kanály, tak to stejně nebude tak idealní, furt tam je ten barák, sou tam střechy a úzký uličky, nedá se v tom lítat, a když už, tak tam stačí pár CT a zas není kde lítat, protože to ublokujou jako v uličkách na italy.
Keoxi, jo, zkus ten mega widlakof, či co :D, najít. Tak by se dal třeba pořešit i ten widlakof.
A byl bych rád, kdyby se někdo ještě vyjádřil k mym návrhům na mapy pro Furien (Jde mi hlavně o náhradu za cs_italy mapou de_italy_blast, protože italy je momentálně horší než byla widlakof a je taky strašně oblíbená..)
Re: Odpověď: widlakof na furiene
Citovat:
Původně založeno
ChambeR
No i kdyby se zablokovaly kanály, tak to stejně nebude tak idealní, furt tam je ten barák, sou tam střechy a úzký uličky, nedá se v tom lítat, a když už, tak tam stačí pár CT a zas není kde lítat, protože to ublokujou jako v uličkách na italy.
Keoxi, jo, zkus ten mega widlakof, či co :D, najít. Tak by se dal třeba pořešit i ten widlakof.
A byl bych rád, kdyby se někdo ještě vyjádřil k mym návrhům na mapy pro Furien (Jde mi hlavně o náhradu za cs_italy mapou de_italy_blast, protože italy je momentálně horší než byla widlakof a je taky strašně oblíbená..)
ale aspon je to vyrovnaná mapa, ako pre t tak aj pre ct . Hrala sa tam,2 roky a nikomu nevadila
Odpověď: Re: Odpověď: widlakof na furiene
Citovat:
Původně založeno
DarwiN
ale aspon je to vyrovnaná mapa, ako pre t tak aj pre ct . Hrala sa tam,2 roky a nikomu nevadila
V čem byla tak vyrovnaná? Nikdy mi tak nepřišla, hráči tam měli za CT dost výhod oproti T. Ale pokud se najde ten velkej widlakof, tak klidně budu pro, ale tohle sem Furien nepatří podle mě.
Odpověď: Re: widlakof na furiene
Citovat:
Původně založeno
DarwiN
Neviem kto sa vyzná do tvorby map ale mohol by si tu mapu zobrať a dať ju doporiadku. Ja by som si ju rád znova zahral .
Už sem to zkoušel, mapa je dost stará takže tam nějaké časti mapy nejsou a textury taky ne...
Odpověď: Re: widlakof na furiene
nedá sa tam dať prosťe blok ako to robia n nemenovaných servéroch ...... ?