SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN
Dobrý den,
Tu dávám svoju žádost o admin práva.
STEAM: Mám,STEAM_0:1:43057930 0 00:12 46 1 silentik576 je muj nick na steamu.
Zkušenosti: Velké, bol som nieraz admin, vlastnil som svoj server. S AMXX modom toho viem vela, no na 100 percent to bohužial nevie asi nikto. Som pohodový hráč, snažím sa vyhýbat konfliktom a nedorozumeniam. Admin by som bol dobrý, pomahal by som každému, zachoval by som chladnu hlavu pri každej situacií. Adminem se chci stat proto že nekdy vidim na serverech lidé, ktorý si koleduju o ban. Avšak banom by som to vždy neriešil, ban davam tomu kto si o to koleduje. Do podrobna tu je asi vsetko o mne opísané.
Vek: 15, viem málo, no treba vyskušat ;)
Nick na serveru: SilenT, na kotelne hrajem neco přez rok a pul. Counter - Strike hrajem 7, ked nie 8 rokov
Prepáčte za moju ,, Čecho Slovenčiu" som napolo CZ a na polo SVK :-)
Z pozdravom SilenT :-)
Re: SilenT/HNS, HNS TRAING ADMIN
http://steamcommunity.com/profiles/76561198046381589
Tvoje žádost o unban...
http://csko.cz/forum/showthread.php?...nevim+jakou%29
Cituju
Citovat:
Unregistered
Guest
Re: Ban za reklamu(nevim za jakou)
Jak Vidím demence adminu je tady hlboka,nejradsi bych tady vynadal,a klidne mi dejte perma :) Cele csko.cz je trapné samo o sobe ;) Bye hosi
PS:ste kokoti
Takže za mě ne.
No jo, to byly nervy .. Uff no škoda.. :-/
Admin se má hlavně ovládat a ne hned vyprsknout a psát jaký jsme .......
Vím, ale to je už za mnou.
Byl sem na vašem servru závisly, a když sem videl ban, tak me to šlo roztrhnout :D
NE!! A 1den si nevedel vydržať
Admin se má udržet v jakékoli situaci a dávat tresty dle uvážení a situace. Hlavně se nenechat od nikoho vyprovokovat. btw. Je tak těžké kliknout na tlačítko EDIT?
Za mě ne.
v podstate zadost vyresena za 2 minuty, charon by mel radost
Citovat:
Původně založeno
MARTiii
v podstate zadost vyresena za 2 minuty, charon by mel radost
neodsuzuj to tak rychle, všichni ho potopili vpodstatě jen kvůli 4 měsíce staré žádosti o ub ..
ode mě: Na jednu stranu jsem rád, že po dlouhé době žádá o práva na HnS někdo, kdo se tu nezaregistroval včera a o HnS ví kulový. Poslední dobou Tě na HnS potkávám celkem často, bavíme se na Steamu .. v komunikaci (už) problém není. Někdo si možná bude stěžovat na hodiny na Steamu; jestli dobře počítám, tak ho máš asi 3 měsíce? Aspoň jsi si ho nekoupil kvůli právům, bod pro tebe. Navíc, 30h za 2 týdny je (alespoň podle mě) dostačující.
Bohužel, na druhou stranu je potřeba taky zvládat nervy (viz. žádost o unban). Ovšem, je to 4 měsíce zpět, kdo ví, co se mohlo za tu dobu změnit (tzn. ve hře se teď chováš normálně, třeba jsi se poučil) ..
Suma sumárum - Osobně nemám moc důvodů být proti. Pokud jsi se polepšil a už se takové výlevy nebudou opakovat, jsem pro.
@All: neukamenujte mě, že nesouhlasím s většinou. Jen se nesnažím na každým hledat to špatný.
Citovat:
Původně založeno
Strikeman
Takže, zamitnuto?
Počkej na ostatní hráče a adminy, třeba nás přehlasujou.
Já Hns nehraju nevím jaký si hráč takže se nebudu vyjadřovat.
Žádost sepsaná dobře, proti tomu žádná. Nepřesvědčí mě ale nikdo, že za 4 měsíce do něj bouchne rozum a přestane v PS říkat adminum kokoti. Vlastně nás poslal do hajzlu a ted tu chce práva. I když je to na HNS a to já moc nehraju, tak takového člověka bych v týmu nechtěl.
Já bych te přesvedčil klidne..Avšak tu nejde o to či som dostal rozum alebo nie za tie 4 mesiace. Ide o tie nervy a chladnu hlavu pokial viem..