[11.1.] Paintball turnaj 5v5 - diskuze
Případné otázky, návrhy nebo něco jiné týkající se turnaje můžete psát do tohoto threadu.
Odpověď: [29.12.] Paintball turnaj 5v5
Isto chcete dať termín 29.12.2014??? Nechcem byť zlý ale je to dva dni pred Silvestrom buď budú ľudia v práci ešte alebo už budú niekde na chate a začnú ťahať alkoholickú míľu. Nechcete to skorej dať niekedy v januáry?? Alebo aspoň o tom anketu urobiť?
Odpověď: [29.12.] Paintball turnaj 5v5
Citovat:
Původně založeno
Fhacker
Isto chcete dať termín 29.12.2014??? Nechcem byť zlý ale je to dva dni pred Silvestrom buď budú ľudia v práci ešte alebo už budú niekde na chate a začnú ťahať alkoholickú míľu. Nechcete to skorej dať niekedy v januáry?? Alebo aspoň o tom anketu urobiť?
Datum sme moc nedomysleli no, přesunuto na 11.1.
Odpověď: [11.1.] Paintball turnaj 5v5
Super,este ze 11.1 lebo 29.12 tu niesom :D cize si asi zahram, alebo ak budete chciet help tak pomozem :)
Odpověď: [11.1.] Paintball turnaj 5v5 - diskuze
Mapu de_paintball by som dal preč, z dôvodu nevyrovnanosti, nakoľko T na tej mape nemajú šancu vyhrať, Náhradou by mohla byť buď mapa cs_paintball alebo cs_paintball_bg
Citovat:
Původně založeno
Samco
Mapu de_paintball by som dal preč, z dôvodu nevyrovnanosti, nakoľko T na tej mape nemajú šancu vyhrať, Náhradou by mohla byť buď mapa cs_paintball alebo cs_paintball_bg
Proberu to s Daronem a editnu.
E.: de_paintball nahrazeno za cs_paintball
:thanks:
Re: [11.1.] Paintball turnaj 5v5 - diskuze
Nejaky team co chce nooba ? Piste...
Padák dúfam nebude, nechcem urážať nikoho ale "istý" druh a veková kategória hrá PB tak že vylezú na najvyššiu možnú hovadinu skočia dole, kliknú padák a držia ľavé tlačítko na myške.
Ako sa bude riesit situacia, ked sa na mape de_super_paintball plantne horny plant a podklad pod bombou sa rozbije ?
Odpověď: Re: [11.1.] Paintball turnaj 5v5 - diskuze
Citovat:
Původně založeno
SomTu/sefk_O
Ako sa bude riesit situacia, ked sa na mape de_super_paintball plantne horny plant a podklad pod bombou sa rozbije ?
Aj mňa to včera napadlo, podľa mňa nie je dobré tam dať túto mapu. (I keď je to moja najobľúbenejšia).
Nech sa hrajú čisto len klasické PB mapy..
Alternatívou za super pb by mohla byť mapa cs_paintball_bg
Citovat:
Původně založeno
Milbluik
Paintballarena.
Tak to nie! Malý priestor, priveľa skiel, bohatá možnosť kempu... :)
Assek kvůli kempu asi taky ne ? Možná gg_dust_arena, zda je to ta, co myslím.
S Chamberom, keď príde to preberieme, zatiaľ díky za pripomienky k mapám..