Odpověď: Navrh na novy server
A aj tak by tam bola väčšina tých poslušných.. Ktorý plnia každú atrakciu.. Takže zbytočnosť.
Na druhou stranu by se sem chvíli vyblbnou mali kidi ( nic ve zlim ale štve mě když mi někdo 10 ti lety kazi hru)
Ps nwm jestli je malí a nebo malý tak mě když tak opravte
Kalerab, jak by sis to představoval? V čem by ten server byl jiný aby ty vzbourny byly jednodušší.
Nápad se cení, ale tohle je fakt zbytečné a JB serverů už je dost.
Zbytečnost. U CT by to byl samej frag. Záleží na tobě jakou cestou půjdeš. Jestli budeš dělat vzpoury nebo dělat atrakce.
No to tak. Kto ti tam prijde simonovat? A keby aj hej, si myslis ze ludia chodia na server pre nazov? Mna napr. Viac zaujima mapa ako nazov, cize mi je jedno ci idem na JB 334 alebo na JB - vzbury. Ked je tam endoplazmik je mi jedno co je to za server.
Kdyz by na serveru vsichni chteli vzpouru, tak by to CT vzdy cekali. Takhle je mozne vyuzit momentu prekvapeni.
Neřeknu nic nového, když řeknu, že by se přišlo o moment překvapení. Dozorci by sledovali každý tvůj pohyb jako ostříž, takže by z "JB - vzpoury" nakonec byl server "JB - nemám šanci na vzpouru". Za mě spíš ne. :)
Citovat:
Původně založeno
Foerus
Neřeknu nic nového, když řeknu, že by se přišlo o moment překvapení. Dozorci by sledovali každý tvůj pohyb jako ostříž, takže by z "JB - vzpoury" nakonec byl server "JB - nemám šanci na vzpouru". Za mě spíš ne. :)
Můžeš být sebelepší CT, ale smečku jako Pat, Britny, Hects a tak dál, neuhlidas, ani kdyby ses na hlavu stavěl.
Abych nebyl OT: Nápad to určitě není špatný, jde spíš o to (jak už tu někdo napsal), že by se z toho stal stejně normální JB server, protože by tam lezli lidi, co chtějí PP..
To se vyplatí napsat nějakým známým, dohodnout a přijít na server a dělat bordel..(myšleno tak, že nedáte CTčkum žádné kolo).
E: Jop Kempo, osobně jsem zvědavý jak to dopadne..
Citovat:
Původně založeno
Nakladana_Okurka
Můžeš být sebelepší CT, ale smečku jako Pat, Britny, Hects a tak dál, neuhlidas, ani kdyby ses na hlavu stavěl.
Abych nebyl OT: Nápad to určitě není špatný, jde spíš o to (jak už tu někdo napsal), že by se z toho stal stejně normální JB server, protože by tam lezli lidi, co chtějí PP..
To se vyplatí napsat nějakým známým, dohodnout a přijít na server a dělat bordel..(myšleno tak, že nedáte Tčkum žádné kolo).
Okurečko, to se v sobotu uvidí, jestli to jde či nejde uhlídat.
A k tématu, určitě ne. CT by hlídalo každý pohyb, a ty atrakce typu Jánošík, přeskak. laviček.. atd non stop