CrafterDeNy - reklama na cheaty
Už to tu bylo ráno v chatu... propagace cheatů ve spojení s Kotelnou.
http://youtu.be/EhtSAzfPABU
Ten klučina sem občas zaskočí, byl tu i včera. Do chatu nepíše, zřejmě ho neumí aktivovat, nicméně přesto je v chatu dohledatelný:
Citovat:
12:26:48 <VALVE_0:0:528193167><82.209.60.26> : [VIP] CrafterDeNy zmenil nick na: CrafterDeNy
Nechám na vás, jestli je propagace cheatů na YT dostatečný důvod pro nějaký trest... pokud ne, tak dávám tip snaživým cheathunterům :-)
Re: CrafterDeNy - reklama na cheaty
Asi by som mu najskor napisal na youtube, nech vymaze to video.
Dá se nahlásit. Minimálně o to video by přijít mohl.
Ty vole, to je drzost až to tříská dveřma.
Podle me reklama, jako reklama. A za reklamu na cheaty perma ban :).
prvni stupen zakladni skoly je posledni dobou na pruplesk
Ban teroristas :D
Je reklama ako reklama, ale po takejto "reklame" by sa Kotelne mohli normálny hráči skôr vyhýbať. Cheaters Heaven? To hádam nie... Nahlásiť aj na YT a facana cez PC aspoň.
Dal bych mu ban :) Nedělá dobré jméno Kotelně.
Ten je drzej jak lázeňská veverka. Tak za toto bych mu určitě dal ban a nahlásil na youtube. Jinak co se týče toho hacku, tak to asi bude s prominutím pěkná "sračka" a nebo má on v hlavě fridex, když říká že je lepší mít m4, že se s ní lépe míří. Pokud vím tak Aimbot slouží právě k tomu, aby to mířilo za mě. Nevím jestli je to chyba jen u mě nebo videa ale asi v šesté minutě se mi nějak kousl obraz, takže jsem ho s tím neviděl hrát, poněvadž by mě zajímalo jak to vypadá. Měl jsem možnost vyzkoušet si jeden multi-hack a ten co se týče požadavků hackera byl velice solidní. Poskytoval: AB,WH,speedhack,spinhack,noflash,nosmoke,knifespee d, několik druhů zaměřovačů, radarů, kamera šla přepnout do 3d pohledu, extra blood což je tuším dané na DM atd... A aimbot zde pracoval velice precizně a vůbec nezáleželo, jakou zbraň jste drželi v ruce.
Citovat:
Původně založeno
Giussepe
Ten je drzej jak lázeňská veverka. Tak za toto bych mu určitě dal ban a nahlásil na youtube. Jinak co se týče toho hacku, tak to asi bude s prominutím pěkná "sračka" a nebo má on v hlavě fridex, když říká že je lepší mít m4, že se s ní lépe míří. Pokud vím tak Aimbot slouží právě k tomu, aby to mířilo za mě. Nevím jestli je to chyba jen u mě nebo videa ale asi v šesté minutě se mi nějak kousl obraz, takže jsem ho s tím neviděl hrát, poněvadž by mě zajímalo jak to vypadá. Měl jsem možnost vyzkoušet si jeden multi-hack a ten co se týče požadavků hackera byl velice solidní. Poskytoval: AB,WH,speedhack,spinhack,noflash,nosmoke,knifespee d, několik druhů zaměřovačů, radarů, kamera šla přepnout do 3d pohledu, extra blood což je tuším dané na DM atd... A aimbot zde pracoval velice precizně a vůbec nezáleželo, jakou zbraň jste drželi v ruce.
ok, teraz snez 2 balonky helia a natoc o tom video
Já bych byl pro ban. Na serveru se za to dává normálně perma a tady dokonce ukazuje celej portál jako kdyby se to tu mělo i stahovat...
Myslím, že by se mu měl dát co nejdřív.
Pokud mu to nikdo nedá, rano mu to dám já. Dejte mu to ale někdo hned ať táhne někam daleko.
OK, nikdo se k tomu neměl a já jelikož mám dneska konečně zase dobrou náladu, tak sem mu ho plácl
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=16203
jen při výběru serveru sem byl zmaten - chybí tam server Youtube.com :whistling:
Já prostě nechápu jak někdo může udělat takovouhle ultrakreténovinu.....
Aspoň žes mu dal banán Kashpi :o)
Mám dotas no kdyz uz jsem dál na YT to video, mohu se tedy zeptat jestil kdyz smažu video dostanu unban.