Odpověď: konec světa. Kdy?
bděte a modlete se neboť nevíte dny ani hodiny :)
a zapoměl jsem dodat měsíc padal stále dolů až za protější senior domov, kam jsem už neviděl z bytu. Prý tady podle Pána Boha mám tady nějakou práci, asi sjednocení věřících lidí, pastýř hledá ovce
Boh je ako zahradnik, odtrhne tu ruzu, ktora je krasne vyzreta a zoberie si ju ku sebe. V tvojom pripade este nebol tvoj cas.
ON NEMUSÍ BÝT KONEC SVĚTA HNED, MŮŽE TO TRVAT MĚSÍC. ROK NEBO NEDEJ PÁNU BOHU DEN ALE TADY JDE O TO ABY JSME BYLI NA TEN SOUDNEJ DEN VSICHNI PRIPRAVENY:-) a to už nepoprete že Pán Bůh je. Byl a bude
Lolec, tazko dovravis niekomu aby uveril v Boha, bud to pochopi sam, alebo je s nim koniec.
Reflex skoro všichni věřili na 2012 tak to aspoň zkouším takhle a pravdivě
Ale moje část rodiny je na tom špatně co na nich vidím. Oni už to mají asi spocitany:-) ale lidi jsou vlastně celá rodina, tak proto mi to nejde spát a furt myslím na lidi... lehký i těžký hříšníky. Prostě chci aby peklo bylo vězením jen pro satana
To fetuješ vůni Vánočního stromečku?
Citovat:
Původně založeno
Reflex.
Lolec, tazko dovravis niekomu aby uveril v Boha, bud to pochopi sam, alebo je s nim koniec.
Běž se zabít a rovnou i s tou fetkou, co založila tenhle thread
Na tvojom miesto by som čo najrýchlejšie vyhľadal odbornú pomoc lebo ty si v poriadku určite neni :console: