Odpověď: mEZoo --> pweredbytvaroh
tvaroh tebe o co ide ? nechapem hentaky reason a vieme velmi dobre ze si nic nevidel a davas bany ? a 3 dni no no ....ja ti pisem normalne a slusne ze prosim ta daj mi unban nic viac daj mi unban a neriesme to ...a nezabudaj ze som bol zradca a zradca moze robit co len chce...a za to som len plantol vedla detektiva a ze som koho chcel hitovat tak to je moja vec....cize neopravneny ban to ti vela ludi povie....ze za toto sa nedadava ban
Bolo by dobré aspoň tu uviesť seriózny dôvod banu, bez toho trollingu. Žiadateľ má právo na vysvetlenie dôvodu udelenia banu a seriózne riešenie žiadosti o unban. Nech to tu ešte má aspoň ako takú úroveň...
Takisto aj tu: http://csko.cz/forum/showthread.php?...pweredbytvaroh
No, ze jsi trubka nechám stranou, důvod banu je spolupráce. Ted jsem zvědavý, jak se bude tato diskuze bez jediného vyjadreneho ttt admina ubírat dal:d
Lebaux, když ted znas důvod, prosim o vyjádření, jestli jsi pro unban nebo ne, diky
spoluprace ??? aka ze ti povedal dakdo ??? a mozem vediet ze co ??? cize ked zradca plantne vedla detektiva to je zakazane ??? hm zaujimave veci
Co znamena konkretne spoluprace ??
Citovat:
Původně založeno
pweredbytvaroh
No, ze jsi trubka nechám stranou, důvod banu je spolupráce. Ted jsem zvědavý, jak se bude tato diskuze bez jediného vyjadreneho ttt admina ubírat dal:d
Napisem ti to po 3, "sulinek" nie je ban reason (je jedno ze to ttt).
Hrac sa stihol uz aj ospravedlnit.