Odpověď: JB - žádost o práva
Na fóru nějaké hlášení jsou. Hlásíš někomu na steamu ještě? Mohl by dotyčný hlášení potvrdit?
Citovat:
Původně založeno
Burak1
Na fóru nějaké hlášení jsou. Hlásíš někomu na steamu ještě? Mohl by dotyčný hlášení potvrdit?
Na steamu jsem hlásil možná jen Toy(ovi), protože do nedávna jsem tam měl jen csko (a nešlo mi poslat žádost nikomu, jelikož jsem nekoupil nic nad 5eur, takže jsem tam měl jen ty co mi poslali žádost sami).. Co nejvíce se pokouším hlásit přes forum a přes "!", občas jsem hlásil i někomu do chatu na forku.. Poslední dobou těch prohřešku na ban moc neshledávám, někdy se to snažím vyřešit i sám...
Na to kolik ti je, mi přijdeš až moc dětinský. A dle mého by jsi byl jeden z lidí co by své pravomoce zneužívali. PROTI.
Citovat:
Původně založeno
Operak
Na to kolik ti je, mi přijdeš až moc dětinský. A dle mého by jsi byl jeden z lidí co by své pravomoce zneužívali. PROTI.
Jsem rád i za tvé vyjádření, děkuji.. ale v tomhle s tebou musím nesouhlasit.. Práva nechci od toho abych je nějakým způsobem zneužíval, chci tímto pomoci Vám, celkově i serveru, od lidí co nemají mik, dávají FK, celkově hrát za CT ani neumí.. samozřejmě pomoct nezkušeným v začátku, ale tvůj názor ti neberu, s chováním se budu snažit zlepšit, aby i tobě přišlo ok :)
Pro tuhle chvíli pozastavuji mou žádost o práva, byl mi odcizen účet steam, v úterý to nejspíš začnu řešit.. díky za pochopení
Znám tě nějakou dobu, chováš se rozumně a nikdy jsem s tebou neměl problém, aktivitu máš dobrou. Ovšem jak jsi na tom s hlášením? Něco jsem zahlédl přes ! a na fóru, ale moc toho nebylo. Hlásíš někomu na Steamu? Pokud se v tomhle nějaký admin za tebe postaví a dosvědčí nějaké hlášení, nebudu mít problém ti dát pro.
Troppe díky za vyjádření, s hlášením se to má takto.. Když někoho kdo porušuje pravidla tak ho samozřejmě nahlásím, poslední dobou se snažím hlásit přes ten Steam, ale jak jsem již zmínil výše, tak už těch prohřešků co jsou třeba na BAN moc neshledávám. Pokud je nějaký admin na Steamu online tak samozřejmě hlásím tam, pár přestupků bylo nahlášeno Toyovi, jeden snad Operakovi.. co si pamatuji, zbytek je zde na forku s demem. Jak říkám, když je co hlásit, nezdržuji se ničím a hlásím ;).
Zdravím,
aktivita je dobrá, hlásenia síce na forku máš, ale z toho boli asi 4 nebanovateľné. Hlásenia, ktoré hlásiš na steame, ti zatiaľ nikto nepotvrdil. Popravde ťa ani veľmi nepoznám, takže musím byť zatiaľ PROTI.
Kajsinku, chápu tvé rozhodnutí. Ano, jenže když mi nikdo nepřišel přes "!", tak jsem to zkusil alespoň na forko ;), jde mi o to, aby vůbec o tom hráči, co v tom demu je alespoň admini veděli.. Ohledně hlášení... Jak již jsem psal Troppemu, poslední dobou toho moc na ban není.. když už je tak hlásím.. máš pravdu, že jsem dlouho už nic nepřidal ani se za mě nikdo nepostavil.. každopádně, díky a snad mě více poznáš, abys mohl změnit třeba názor :)...
Hlášení mohu potvrdit, ovšem to je jediné co ti sem zatím napíšu, myslím si že důvod proč to tak je, oba moc dobře známe..