Re: Careyy --> Grakon2702
Ahoj. Založil jsi žádost o UB ve špatné sekci. Příště založ žádost přes formulář na stránce csko.cz/unban. Požádám nějakého moderátora, aby to přesunul do správné sekce (http://csko.cz/forum/forumdisplay.ph...1dosti-o-unban).
Zde je výpis:
|
Hráč |
CAREYY |
Typ banu |
SteamID |
SteamID |
STEAM_0:0:182979244 |
IP adresa |
94.113.209.21 |
Udělen |
09-08-2018 - 11:31 |
Délka BANu |
Trvalý |
Vyprší |
nepoužito. |
Důvod |
Neustale porusovani pravidel (hlasil mnammnambobik) |
BAN dal Admin |
Grakon2702 (Grakon2702) |
BAN dal Server |
csko.cz | Jailbreak 6 |
Co se týče banu samotného, tak ten jsem dal na základě hlášení: http://csko.cz/forum/showthread.php?...A-retard%E1ciu
Zde dávám pro ostatní kolegy dodatečně i odkaz na chatlog: http://csko.cz/chatlog/show?from=06-...indForm-submit
A zde je obrázek celé tvé historie trestů s vyznačenou důležitou částí:
Nyní vyčkej na vyjádření ostatních kolegů.
Edit: Tak vypadá to, že moderátoři byli rychlejší než já. Díky.
Odpověď: Careyy --> Grakon2702
Nezaznamenal jsem nikdy že by se jakejkoliv (včetně mě :D ) admin choval tak jako ty...sám jsem to s tebou zažil a měl jsem co dělat aby ses uklidnil. Nebudu soudit zda je to na perma ale tvé chování v této podobě je takřka na dením pořádku. A ty nadávky na rodinu...možná je ta perma vhodná.
S pozdravem GNHP23
Znám Tě už dost, dost dlouho. Kdykoliv jsi byl na serveru, jen jsi urážel, choval se jak retard a Tvůj banlist a chatlog o tom mluví jasně.
Už včera, když jsi byl na serveru, tak jsi psal blbosti a nikdo na to nebyl zvědavej. Člověk jako Ty si tu nezaslouží hrát.
Proti ub.
Proti UB, keď sa nevieš správať normálne nečakaj nič iné ako takéto následky
Jen by mě tak zajímalo, poslední ban byl udělený před 8 měsíci, to si tu nehrál za celou dobu? Protože ta historie se dost vztahuje na minulý rok. Ale dle logu se neumíš vůbec chovat a píšeš absolutní nesmysly. Na zkrácení bych to i tak viděla mezi 3-6 měsíci, pokud by se o tom uvažovalo. A hraješ zde od roku 2010 a začal si dostávat bany od roku 2017, kdy ses i registroval? Trochu divné.
hraju na kotelně od mojich 9ti let, tehdy jsem tady založený učet neměl, založil jsem si ho teprve před rokem kvůli banum atd.
A ohledně toho, ano z těch 8mi měsíců jsem csko nehral 5
Careyo znám a vím co je to za člověka. Dal by jsem to jako Britny max. 6 měsíců.
Britny: To smrdí obcházením. Ale to mu nikdo nedokáže a je tu presumpce neviny..
To, že nadavam do rodiny toho si teda vědomy nejsem... Ale když někdo prostě je debil a nezná pravidla jailbreaku nebo se povyšuje nebo tak, tak se do ňho prostě pustím no, je to moje ''image'' na jailbreaku
Hoďte mu 6 měsíců, perma se pak může dát vždycky
Re: Careyy --> Grakon2702
Ať se na mne zlobí, kdo chce, ale já svoje vlastní chlapské slovo nemíním porušovat (doufám, že mě většina zdejších "hrdinů" pochopí). Ode mne žádné zkrácení ani UB v tomto případě nečekejte. Tohle je moje osobní konečné rozhodnutí a nadále se nemíním v této žádosti nijak vyjadřovat. Zbytek je v kompetenci vyššího vedení, které má samo o sobě možnost upravovat bany podle sebe.
Ani jsem od tebe nic jiného nečekal, když si mě vždycky ve hře nenáviděl a dával ban za každou blbost cos mohl :P :)
Citovat:
Původně založeno
Careyy
Ani jsem od tebe nic jiného nečekal, když si mě vždycky ve hře nenáviděl a dával ban za každou blbost cos mohl :P :)
Můžeš si za to sám. Koukni se do svýho banlistu.
PROTI UB.
23 banů v minulosti a pořád si jede to samé. Dle mého by hráč, který už dostane víc jak 10 banů, mohl dostat klidně půl rok a pokud by ani to nepomohlo, tak poté už perma. By se to vyčistilo od těchto internetových hrdinů.
8 měsíců ban nedostal, jak dlouho tedy vlastně trvá ono “chlapske slovo”
Nicméně je to retard, servu škodí, zbytečný takový lidi bránit aby měli právo hrát na serveru