Odpověď: Lageris --> ObriJahoda
Ahoj, za čo bol vlastne ban daný? Z toho reasonu sa moc veľa nedá toho vyčítať. Predpokladám asi, že za toto?
Trouble in Terrorist Town 2 03-09-2018 14:53:23 STEAM_0:1:91678095 95.102.245.164 Lageris JEBLA JAHODA
Citovat:
Původně založeno
Samco
Ahoj, za čo bol vlastne ban daný? Z toho reasonu sa moc veľa nedá toho vyčítať. Predpokladám asi, že za toto?
Trouble in Terrorist Town 2 03-09-2018 14:53:23 STEAM_0:1:91678095 95.102.245.164 Lageris JEBLA JAHODA
Dal mi random tak som mu to vrátil :) to Jebla jahoda tam neriešil
tak abych to vysvetlil jeste jednou zajima me co si mysli ostatni admini ban sem mu dal na 1hodinu. a to zato ze si me bezduvodne zabil kolo po te co sem te zabil kdyz si byl zradce
Zacalo kolo a na spawnu byl 1 afk hrač stoupl jsem si k nemu a čekal na zradce afk hrači sou pro ne snadna korist. no a co se nestalo prisel si tam ty a delsi chvili si na nej miril brokovnici takze si byl zradce .nevinny by tam tak nestal proto sem usoudil ze si zradce a zabil te zadnej random sem nedal.
za tu urazku sem ti ten ban prodlouzil na 5dni.
Však samozrejme :) že za urážku mám predĺženie :), ale mohol si tomu predísť |ty 90% som si istý :) že si to ty tak ťa zabijem (bohužial TTT tak nefunguje)|
Predĺženie mi príde smiešne predsa sám ty si ma nazval dementom
E:aspoň ovládam pravidlá teta admin
Server nehraju, pravidla neznám. Ale prodloužit mu ban z 1 h na 5 dnů za 03-09-2018 14:53:23 STEAM_0:1:91678095 95.102.245.164 Lageris JEBLA JAHODA je podle mě píčovina jako ochrnutý plavčík. Nezlob se na mě, ale to je opravdu přestřel. Zastáváš tu pozici admina, kterej v tý hře má mít nějákej nadhled. To, že nejsi jen "obyčejný" hráč neznamená, že jsi polobůh.
To je úplně k smíchu, ale ještě víc k smíchu je to, že je to ze 3. Září a to ty jsi na serveru v ten čas vůbec nebyl. A Lageris to psal někomu úplně jinému))
Jak píšu, nevím jestli porušil nějak extrémně pravidla serveru, ale těch 5 dní mi hlava nebere. Jsem rozhodně pro zkrácení banu.
PS: No offence
Zásadne nikomu nenadávam ale keď si to niekto zaslúži :) a rozsype sa potom to môj problém asi nebude že neunesie realitu
TOY :3 a to 3.9 bolo jaghodínkovi lebo ma zabil len tak :D a nefungoval mi mikrofon :), pre objasnenie
E: 03-09-2018 14:53:23 STEAM_0:1:91678095 95.102.245.164 Lageris JEBLA JAHODA (nebolo to určené pre obriujahodu, lebo som do dnešného dňa nevedel kto to je :D ale pre jahgodínka)
Re: Lageris --> ObriJahoda
Zdravím, ban za random je oprávněný (žadatel se sám přiznal), ale s prodloužením taktéž nesouhlasím. Plus mám takový dojem, že si musíš být stoprocentně jistý, že je někdo zrádce a to nastane v případě pokud z ničeho nic začne na tebe nebo kohokoliv jiného střílet. To, že někdo čeká na afk hráče, je podezřelé, ale taky to může být troll ze strany nevinného.
Odpověď: Re: Lageris --> ObriJahoda
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Zdravím, ban za random je oprávněný (žadatel se sám přiznal), ale s prodloužením taktéž nesouhlasím. Plus mám takový dojem, že si musíš být stoprocentně jistý, že je někdo zrádce a to nastane v případě pokud z ničeho nic začne na tebe nebo kohokoliv jiného střílet. To, že někdo čeká na afk hráče, je podezřelé, ale taky to může být troll ze strany nevinného.
jasne že sa priznám :) aj on mne dal random tak načo to budem pretvarovať
E: potom ešte jedno TEN človek čo tam bol afk ani som nemal v pláne zabíjať človek stál rovno zamnou čo by ma zabil :) takže by to bola celkom sebevražda MR.Premýšlam (ale asi nie dostatočne)
E2: Tú hodinu by som prežil tých 5 dní za to že niekto bere všetko offenzívne môj problém asi nebude nemám nič proti A-teamu kotelny, ale niekedy neni predsa chyba v hráčovi :)
A navyše prečo banuješ to isté čo si spravil sám ty ma tak napadlo ?
Predĺžiť ban z 1h na 5dní za takú s prepáčením kokotinu ? Boli tu už aj horší a dostali za to 1 deň alebo 2 dni a nie 5 dní za niečo také. Máš mať v hre nadhľad a ako povedalo už viacero adminov tak každému sem tam ujde sprosté slovo takže nemôžeš banovať za všetko. To by si musel banovať aj za to keď niekto in-game napíše "do piče"... tiež za to nedáš ban, proste takéto veci musíš vážne brať z nadhľadom. Som jednoznačne za unban alebo minimálne za skrátenie na pár hodín lebo toto je vážne trápny ban pri ktorom mám taký pocit, že si boostiš ego na niekom komu sa nepáčilo, že si porušil pravidlá, teda aspoň z jeho pohľadu.
Myslím, že teď je na místě jedině dát unban. Psal to hráči "Jaghoda :)" a oba se tam takhle vzájemně provokovali v rozumné míře, navíc se to stalo někdy před 2 týdny. To vůbec není třeba řešit.
trosku si to pletete ban sem prodlouzil za tohle a ne ten chatlog
https://drive.google.com/file/d/12aU...ew?usp=sharing
Re: Lageris --> ObriJahoda
Poruší-li hráč pravidla na fóru, je třeba to řešit trestem na fóru a ne trestem na serverech. Navíc urážka tohoto typu nestojí ani za napomenutí vzhledem k situaci, která tomu předcházela právě na serveru.
Zajímalo by mě vyjádření adminů z módu TTT, co si myslí o tom čekání před AFK hráčema. Zda je to stoprocentní potvrzení toho, že je někdo traitor a může ho kdokoliv zabít či nikoliv.