Odpověď: daxer --> Grakon2702
Cus Sem proti UB (max malé zkrácení)
Už jen proto jakej si šašek +historie.
Wentik už alespon zaregistroval nejaký hranice ale ty si beznadějnej.
Mír.
PROTI UB, nemá cenu tu nic moc vypisovat... Daxer a jeho skupinka by měla mít permu a neřešit to vůbec... Neustálá provokace, dělání problémů, přetvařování se před adminama... Beznadějný případ.
jsem pro zkrácení pokud natočíš omluvné video na youtube
Vy dva vemte někdy své frajerky z 1.6 a běžte se projít ven..
Neuzavírám již na serverech žádnou skupinku, hraji čistě za sebe a pro zábavu, nevím jak tu hru můžete brát ještě tak vážně :taunt:
:PS ale díky za odpovědi u Vás dvou mě nic nepřekvapilo, hlavně že se můžete sežrat i mezi sebou kvůli slečnám z cska, aspoň je pozdravujte, Lištu a Nikoletu
Nemám kameru, takhle omluva nestačí? :cray:
Jako překroutit max. jednodenní ban na 3 měsíce jen protože máte s Daxerem problém je celkem síla.:taunt: :taunt: :taunt: :taunt:
Jsem pro zkrácení na 1 až 2 týdny, jako by to dostal každý, kdo se nejmenuje Daxer s tou historií.
Bez historie jsou bany za bugování hodinové, max. jednodenní.
S historií - http://banlist.csko.cz/ban_details.php?bhid=242781, týden
E: Vypadá to, že "čuráčci" brečí i u třech měsíců Grakone :)
Zde Jakub neboli Grakon právě chtěl flame z toho že zabanoval samotného Humana, ale bohužel jeho mozek přišel až po hodině na to že to byla jen kopírka :new_russian: Chceš mít klid od flame? Jinde píšeš jak moc by jsi ho chtěl, jelikož jsi počítal s tím že banuješ samotného admina Humana.
Jelikož Human mu nepřišel udělat flame tak doufal že přijde samotný Daxer, což mu vyšlo. Vyšlo mu nakonec i to že i "jeho kolegové" jak píše zde se za něj postaví (Škoda že hned na jiné komunikaci o Vás netvrdí stejně čiže kolegové) :gabe:
Tak jak píši, počítal s tím že se za něj "kolegové":taunt: postaví.
- Odkaz https://imgur.com/a/nsTG8p5?fbclid=I...EIx6CyXvFpNs30
Naprosto proti ub. Konečně bude zase klid.
Ti mr*a daxer ne?...:)
Jsem pro zkráceni banu na 1-2 týdny,viz madunax
Odkaz znova https://imgur.com/a/nsTG8p5?fbclid=I...EIx6CyXvFpNs30
Díky za vyjádření, škoda DeadJoy že tebe potkávám na serveru a ten klid neumíš zajistit sám, ukazuješ takhle jak jsi neschopný tedy a děkuješ tak někomu koho jsem ani nepotkal na serveru.
Souhlasím s dajmenem a madunaxem
E: to že tolerujete obcházení sice jen banu na 1 den a jste hned pro ub a tady mu dáte ban na 3 měsíce mě připadá jako totální chujovina a můžu se tomu jen smát. Ano měl permu ale dělal mnohem větší sracky. Ale obcházení si řekneme žemu to budeme tolerovat když se ani neomluvil ale hned dal týpek stížnost tak jsme si z něj sedli na prdel. Jako sorry ale tohle je k smíchu možná už k pláči.
Btw neříkám že je svatej ale banujte v rozmezí:)
E2prograkona: díky za oslovení nás tvých "kolegu" jak všude píšeš slovem "čuráčci" měl by jsi žít i nevím jiným než cskem
Doufám že zatím, než se vyřeší délka tohoto banu tak se ban upraví jen na JB servery.
Jinak vím že se bugovat nemá, ale na druhou stranu Vás baví 2 hodiny čekat na sparta mod když 99% CT teamu kempí celou dobu ve věžích a čeká co příjde?
Jinak jsem si vědom že jsem porušil pravidla..:happy:
Citovat:
Původně založeno
Daxer
Doufám že zatím, než se vyřeší délka tohoto banu tak se ban upraví jen na JB servery.
Jinak vím že se bugovat nemá, ale na druhou stranu Vás baví 2 hodiny čekat na sparta mod když 99% CT teamu kempí celou dobu ve věžích a čeká co příjde?
Jinak jsem si vědom že jsem porušil pravidla..:happy:
Když jsi si toho vědom, proč si to dělal? To, že CT při modu kempí na věžích tě neomlouvá.
E: Dostane UB, udělá to jednou znova... Neustále mi na něj chodí stížnosti.