Odpověď: titr --> plejerplejer
Ahoj, no to mi je ban teda... to keby mám banovať za lagy tak vybanujem 20 hráčov + troppeho a to inštantne. Akože videl som za tie roky všelijaké bany ale za to, že niekto má horší internet a nemá si ako vybaviť nový je už moc...
Děkuji kolegům za názory (a nemyslím to ironicky :thumsup4:), nicméně když je to moc, budu dávat časově omezené bany. Prostě to kazí hru a trvám na tom, že takový hráč tam nemá co dělat. Já vím, že za to nemůže, nicméně ostatní za to nemohou také. Takže to prostě řešit budu. Ban už dávno vypršel, můžeme to locknout do příští stížnosti jiného lagera. Have a nice days :cool:.
....nebo to necháme tak? Ať si každý laguje jak chce ne? Nebudeme přece nikoho nutit ať to řeší...přece ať se každý připojí jakkoli lagující...vždyť za to nemůže....a zrušíme i nastavení 150 ms - kick......
Blbost, že jo?
Tak ale když za to nemůže, co pak má dělat? Třeba si nový internet nemůže dovolit, nebo mu rodiče řeknou, že je to zbytečnost. Ten kick bych ještě pochopil.
To nastavení je v pohodě.
E: Zas tolik lagerů (permanentních) tady není, max. 5? Nevím, nezkoumal jsem to, jenom odhad, ale ani to určitě ne. Občas někomu skočí ping, ale nic extra.
Ja tam osobne lagerov nechám nech si zahrajú ale ak sa mi začnú na to sťažovať hráči tak dostane kick ale predtým odomňa správu, že sa na tie lagy sťažujú hráči a očividne im to kazí hru... Predsa hráči s lagmi tu vždy boli aj budú a nemôžem im za to dať ban alebo ich trestať inak než je nastavený systém čiže kick ak tie lagy sú extrémne a týpek sa teleportuje doslova
Citovat:
Původně založeno
Off_Man
Ja tam osobne lagerov nechám nech si zahrajú ale ak sa mi začnú na to sťažovať hráči tak dostane kick ale predtým odomňa správu, že sa na tie lagy sťažujú hráči a očividne im to kazí hru... Predsa hráči s lagmi tu vždy boli aj budú a nemôžem im za to dať ban alebo ich trestať inak než je nastavený systém čiže kick ak tie lagy sú extrémne a týpek sa teleportuje doslova
Plz, mě ne :sad::cray:
Citovat:
Původně založeno
Troppe
Plz, mě ne :sad::cray:
Teba nikdy :cray: