WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Vypis z konzole:
Hráč Schyzo.
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:0:85629432
IP adresa 109.224.84.182
Udělen 30-07-2019 - 15:13
Délka BANu Trvalý
Vypršà nepoužito.
DĹŻvod Nelegalni zverejnovani info. lidi
BAN dal Admin Britny (Britny)
BAN dal Server csko.cz | Jailbreak
Poznamka:
Omlouvam se
Re: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Původní žádost o UB s veškerým info: csko.cz/forum/showthread.php?68649-WhiteWolf
Edit: Mimochodem já osobně jsem pro UB, ikdyž vím, že spoustě lidem se toto chování nelíbí. Myslím si, že je ponaučený dost.
Odpověď: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Proti UB. Takých tu nechcem. Btw. pamätáš si keď písal ako sa ospravedlňuje a potom sa vyhrážal Britny?
Citovat:
Mimochodem já osobně jsem pro UB, ikdyž vím, že spoustě lidem se toto chování nelíbí. Myslím si, že je ponaučený dost.
suhlasim
No upřímně, to bych už raději dala UB Vicovi, protože ten sice má xxx banů na účtě, ale nikomu nevyhrožoval, nesháněl můj FB, aby si mě našel a nezpůsoboval takové problémy na servrech a na steamech, kde se mi kvůli vám hroutí holky za výhružky. Takže zatím nevím..
Trosku si vybavuju tu saskarnu, kterou si tu predvadel. Ja osobne nejsem pro unban, ale spis to zalezi na Britny.
Človek ako ty by tu nemal čo robiť za to čo si niektorým hráčom spôsobil ale to už záleží na ostatných adminioch ako sa vyjadria a či ti dajú šancu.
Za mňa proti UB
Citovat:
Původně založeno
Britny
No upřímně, to bych už raději dala UB Vicovi, protože ten sice má xxx banů na účtě, ale nikomu nevyhrožoval, nesháněl můj FB, aby si mě našel a nezpůsoboval takové problémy na servrech a na steamech, kde se mi kvůli vám hroutí holky za výhružky. Takže zatím nevím..
Dost jsem se po té blbosti ponaučil.. Dej mi prosím šanci ti to dokázat..
Re: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Jestli si dobře vzpomínám, k postování linku doxu došlo jen tady na fóru, tedy naprosto správně by se měl prohřešek řešit jen na fóru. Poté, co jsi dostal permu do hry, jsi založil žádost o UB, kde jsi vyložil na stůl, co jsi udělal. Nechodil jsi kolem kaše a hlavně jsi několikrát tvrdil, že je ti to líto a že se omlouváš. Porušil jsi zákon o ochraně osobních údajů a mohl jsi mít dost problémů s policií. Upřímně nevím, jak to nakonec dopadlo a je mi to vlastně i jedno, protože to je váš osobní život. Pokud to mám brát jako admin serveru, pokud jsi nic neudělal na serveru, nemáš ten ban ani na serveru mít. Ban je trest, účel trestu je odloučení špatného člověka od normálních lidí a náprava. Já si myslím, že trest ve tvém případě účel splnil a myslím si, že mnohonásobně víc než u takového inherenta, když už to tu bylo nadhozeno. Kdybys dostal UB a udělal bys něco podobného znovu, permu bys dostal znovu a tentokrát by se tě nikdo nezastal a ta perma by ti prostě zůstala.
Odpověď: Re: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Jestli si dobře vzpomínám, k postování linku doxu došlo jen tady na fóru, tedy naprosto správně by se měl prohřešek řešit jen na fóru. Poté, co jsi dostal permu do hry, jsi založil žádost o UB, kde jsi vyložil na stůl, co jsi udělal. Nechodil jsi kolem kaše a hlavně jsi několikrát tvrdil, že je ti to líto a že se omlouváš. Porušil jsi zákon o ochraně osobních údajů a mohl jsi mít dost problémů s policií. Upřímně nevím, jak to nakonec dopadlo a je mi to vlastně i jedno, protože to je váš osobní život. Pokud to mám brát jako admin serveru, pokud jsi nic neudělal na serveru, nemáš ten ban ani na serveru mít. Ban je trest, účel trestu je odloučení špatného člověka od normálních lidí a náprava. Já si myslím, že trest ve tvém případě účel splnil a myslím si, že mnohonásobně víc než u takového inherenta, když už to tu bylo nadhozeno. Kdybys dostal UB a udělal bys něco podobného znovu, permu bys dostal znovu a tentokrát by se tě nikdo nezastal a ta perma by ti prostě zůstala.
opat suhlasim
Odpověď: Re: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Citovat:
Původně založeno
Grakon2702
Tu šlo spíš o to, že si Britny myslela, že to budu házet ten Link i do chatu ve hře.. Nemám ji to za zlý, ještě aby jo.. Ale unban bych vážně chtěl no.. :/
Grakone v jednom ťa chápem ale používaj chvíľku aj sedliacky rozum (nechcen nadávať). Týpek tu postuje dox, vyhráža sa každému, že ho doxne a dostal ban ingame, pretože tu proste takých ľudí nikto nechce a bodka. Tam nejde o to či to postne do chatu ale o princíp. A to teraz sa zastávam hráčov, ktorým to urobil a aj tých, ktorým to ešte urobí ak sa mu UB dá.
Citovat:
Původně založeno
off_man
grakone v jednom ťa chápem ale používaj chvíľku aj sedliacky rozum (nechcen nadávať). Týpek tu postuje dox, vyhráža sa každému, že ho doxne a dostal ban ingame, pretože tu proste takých ľudí nikto nechce a bodka. Tam nejde o to či to postne do chatu ale o princíp. A to teraz sa zastávam hráčov, ktorým to urobil a aj tých, ktorým to ešte urobí ak sa mu ub dá.
suhlasím
Citovat:
Původně založeno
Off_Man
Grakone v jednom ťa chápem ale používaj chvíľku aj sedliacky rozum (nechcen nadávať). Týpek tu postuje dox, vyhráža sa každému, že ho doxne a dostal ban ingame, pretože tu proste takých ľudí nikto nechce a bodka. Tam nejde o to či to postne do chatu ale o princíp. A to teraz sa zastávam hráčov, ktorým to urobil a aj tých, ktorým to ešte urobí ak sa mu UB dá.
Opravdu si myslíš, že chci unban abych ubližoval dál? Kdybych to chtěl udělat už se to dávno stane a s žádnou žádosti bych se nezabýval, já si chci jen zahrát opět jailbreak občas, zabavit se, pokecat s nimi a zažít srandu... a pochopil jsem, že reálný život by se neměl míchat do hry... Ubližovat nechci, protože jsem tím vždy více ublížil sobě, i když se to tak nezdálo... Jak psal grakon, nejsem proti aby mi byla danná další perma kdybych provedl sebevětší maličkost... Chápu že už jsem tu toho provedl dost ale prosím, zkuste mi dát šanci vám dokázat, že jsem jiný člověk a toto dokážu dodržet
Re: Odpověď: WhiteWolf (Schyzo.) --> Britny
Citovat:
Původně založeno
Off_Man
Ano, já vím, co udělal, nemusíš to psát znovu. To, že chápu závažnost, už jsem vysvětloval. Co chci říct, je to, že mu prostě chci dát šanci, protože k této situaci přistupuje s dobrým přístupem a samo o sobě neporušil pravidla serveru. Více me zaráží, že jsou lidi naopak pro UB inherentovi. Tomu samému člověku, který se mnohokrát omlouval, mnohokrát poučil a stejně dostával dál bany. Tady člověk udělal jednu věc, která nemá se serverem nic společného a evidentně je mu to opravdu líto. Chápu, že tu máme velkou spoustu snowflakes, kteří by ho za jeho počin nejradši ukamenovali, ale je třeba i uvažovat o tom, že mu dáme druhou šanci. Když už měl inherent těch šancí desítky.