Odpověď: VIP - Rezervace nicku
Jestli máš ještě vip, a máš stejný steam id -> tak zkus /vip a rezervovat jiný a ptm ho zkus dát znova. :D
Citovat:
Původně založeno
Cinan
Jestli máš ještě vip, a máš stejný steam id -> tak zkus /vip a rezervovat jiný a ptm ho zkus dát znova. :D
No já když dokupoval to VIPko, tak jsem šel pod jiným nickem a ten to rezerovalo, takže teď mám v podstatě rezervovaný dva nicky, protože ta první rezervace zůstala :D
Ah :D tak to asi budeš muset čekat na kotla no :D
Teď nevím o co přesně žádáš, ale VIP se dává vždy na SID nebo NS a rezervace na nick. Takže, pokud máš svoje SID, kde je VIP a máš na něm rezervaci nicku Madrfakr. - tak by sis tam musel dát jiný nick a ten rezervovat, aby se ti předešlá rezervace zrušila. Vždy na jedno a to samé sid jde pouze jedna rezervace, musel bys mít 2 steam účty, abys měl 2 rezervace. Jinak pokud chceš kompletně zrušit rezervaci, tak přes VIP je tu pouze kotel, nikd jiný na to nemá pravomoc.
Včera jsem se po dvou dnech připojil a hned mě to kicknulo, že používám rezervovaný nick (Madrfakr.). Šel jsem tedy na servery pod jiným nickem a VIP jsem obnovil. Dal jsem rezervaci na jiný nick za předpokladu, že ta první hlavní zmizí, což se nestalo a tudíž mám teď rezervovaný dva nicky ale použít můžu jen jeden. Žádná změna SID, IP atd. Je to srozumitelné? :D
EDIT: Žádám tedy o smazání všech rezervací..
Tak to je divný, protože když já mám rezervaci na svůj nick a dojdu tam pod ním a dám si jiný a hned dám rezervovat, tak mi to vymaže předešlou rezervaci, kterou mám na *Britny - takhle mi to vždy fungovalo. No ale pokud s tím máš problém, tak opravdu ti pomůže pouze kotel. Kde mu napíšeš Pmku na jakém SID a jaký nick chceš zrušit. Jestli chodíš na Discord, tak je lepší se o tom domluvit tam, protože tam je častěji. Zde si téma třeba ještě ani nepřečetl.
Já si druhou rezervaci teď můžu také libovolně měnit ale se starým nickem mě to na server nepustí. Jako první jsem psal PM Kotlovi ale zkusil jsem to i zde kdyby se našla nějaká pomoc. Na discord nechodím, takže si budu muset počkat.
Madr Discord je cesta dál fakt
Citovat:
Původně založeno
Masif
Madr Discord je cesta dál fakt
Cesta dál? Kam dál? :D Nepoužívám, nepotřebuju
Citovat:
Původně založeno
Madrfakr
Včera jsem se po dvou dnech připojil a hned mě to kicknulo, že používám rezervovaný nick (Madrfakr.). Šel jsem tedy na servery pod jiným nickem a VIP jsem obnovil. Dal jsem rezervaci na jiný nick za předpokladu, že ta první hlavní zmizí, což se nestalo a tudíž mám teď rezervovaný dva nicky ale použít můžu jen jeden. Žádná změna SID, IP atd. Je to srozumitelné? :D
EDIT: Žádám tedy o smazání všech rezervací..
To isté sa mi stalo asi tak 3 roky dozadu. Do dnes sa to nepodarilo vyriešiť :D
Môžeš skúsiť napísať kotlovi, ale ak to máš tak ako ja, tak to ani nepôjde, pretože to kotlovi bude ukazovať, že Nick nieje rezervovaný..
Fixnuto. Kotel dal pryč rezervaci a jede to. Prosím LOCK.