-
sef - zoid
Zdravím, tento výsledok som samozrejme čakal. Rád by som svoj pobyt v tejto internetovej komunite ukončil nejak slušne.
Dôvod prečo som dostal ban: https://csko.cz/forum/showthread.php...fe-Helper-(rn) ( poprosím módov o plnú kópiu, kde bolo 75 príspevkov, ďakujem )
V prvom rade sa chcem všetkým poďakovať za celkom príjemné a zábavné časy, určite som nečakal že skončím takto. Ale neľutujem že musím nasilu odísť.
Ja sám som sa k csku vrátil z nostalgie, chcel som sa znovu stať súčasťou komunity, postupovať v nej, uzatvárať priateľstvá a zabávať sa na beefoch. Som rád že som tento cirkus nedotiahol ďalej, za celkom krátku dobu mi došlo, že veľa z vás sa tu hrá na nejaké "hierarchie", ľudia bojujú o pozornosť adminov na serveroch, vtierajú sa im do zadku len aby sa im ušlo bezvýznamné PRO v žiadosti ( mlýn mrk mrk ), príde mi že ste sa zabudli zabávať hrou ako takou, a som rád že ja som do toho nestihol spadnúť. Celkovo posledné týždne, ešte predtým ako som dostal neoprávnený ban, sa mi otvorili oči a za to vám ďakujem. Každá skúsenosť v živote je cenná.
Pár ľudí by som rád vyzdvihol, rešpektoval som vás ako hráčov a bola s vami zábava: Niko, Hunted, Koprakek, Any, Baxly, Vortex, Cikanek, Aladin, Cukor, Noizik, Stea, Stupo, Euphoria, icY, Guláš, borci z dustu ( LETS GO, asteb, roxynka, dajmen, kwaak, Salka=retard ), Thexx, Reyalp, Čomík, Madrfakr, Fellow, všetci casual hráči z TTT... Fizel, Timian
Hejteri, vám gratulujem, písal som vám "pravda vždy zvíťazí", možno som bol až moc odvážny v mojich tvrdeniach. Pamätajte však že také veci ako karmu nikdy neoklamete :tongue:
"S pánom Bohom, idem od vás, neublížil som, neublížil som, žiadnemu z vás, všetko dobré" :yay:
Papiky, a kopr, želám veľa šťastia na instagrame :tongue:
-
Odpověď: sef - zoid
gg, bol si dobrý kamoš...
Síce ma celkom zamrzelo, že si ma nevypísal medzi ,,pár ľudí,, ale nevadí.
Ak si to ešte prečítaš... GL HF in real life.
Buran...
-
Je mi to dost líto, měj se, užívej a někdy v příštím životě se potkáme
-
-
na mňa si zabudol šéfko :D ... ale nie srandujem :), zdar a drž sa, snád ťa tu čoskoro uvidím a budeš s nami hrávať :)
Bartyy ツ
-
Parťák co bral práva se mnou, škoda že to takhle dopadlo. Jsi v pohodě týpek, měj se šéfko.
-
Vidíme se příště. :doge: :console:
-
Ahoj fes,
opravdu mně mrzí co se stalo..., hold se ti povede haluz, ale je z tebe cheater…., opravdu nechápu toho kdo tě nahlásil. Je mi to líto, společné chvíle na JB a na TTT společně s Fízlem, Cukrem, Čomíkem, Cikánkem, Nikem, stupem a se spousty dalšími supr hráči jsou nezapomenutelný. Doufám, že se budume vídat i nadále, třeba na TSku, měj se hezky Ahoj.
-
Proč se téma jmenuje zoid, když ses o něm vůbec ani nezmínil? Každopádně i tak mě taky mrzí jak to dopadlo, ale bohužel ne vše je v našich silách. Když by ses domluvil s kotlem, tak víš, že hrát můžeš dál a nemusíš se tu s nikým loučit, ale zase tě i na druhou stranu chápu. No kdyby sis to rozmyslel, tak víš kam se obrátit. A kdyby ne, tak i tak hodně štěstí a třeba za ten rok se na servery vrátíš.
-
Je mi to ľúto že to takto dopadlo, holt nedá sa nič robiť.
Bolo s tebou dosť srandy tak dúfam že sa nevzdáš a vrátiš sa aj po tomto všetkom.
Nečakal som že kamarát, s ktorým som si mohol donemoty nadávať sa vyjavil ako "cheater" :yay:
Zatiaľ gl dúfam že sa ešte vidíme.
-
Zbohom priateľu, gl na škole:cray:
-
Sef, je to len virtuálny svet. :) Ty si vlastne týmto BANom len vyhral. :) Užívaj skutočný svet, viac času s frajerkou a nerieš tu ľudí, ktorých aj tak nikdy v živote nestretneš. :)
Stratila kotolňa a nie ty, pretože lepšieho hráča ako si ty v TTT móde nepoznám. :) A tak, ako včera napísala Anet na serveri, "milejšieho admina nikdy nestretla", tak oproti niektorým adminom si aj za tých pár dní dokázal, že si lepší ako oni. :) Myslím si, že z hľadiska tvojho vystupovania a správania sa, by si si ty cheaty nikdy nezapol, no niektoré veci neovplyvníš a musíš ich proste rešpektovať tak, ako sú, či už si bol zapnutý, alebo nie. To je život.
Možno, že sa niekedy v Žiline stretneme na biliarde, ale v tom ma zase asi znova porazíš (v šípkach ťa ale roznesiem:D).
-
Plánoval som že tento thread už neotvorím, čakal som hejty zo všetkých strán. Príjemne ste ma prekvapili :happy: Som rád že ste ma vnímali ako kamoša, a že to nebola len jednosmerná láska.
Ďakujem za múdre aj pekné slová, nech sa vám/nám darí. :happy:
-
Re: sef - zoid
Britny : rozlúčiť sa s priateľom, podať mu úctu
Britny : ihneď prvé do textu napísať, prečo je zlý názov threadu :Ddd
No koniec
__
Caaf sef, drž sa
-