[ archivace 30.3. ] kolotoc122 --> stupo
Vypis z konzole:
ZRUĹ TEN BAN "!!! HNED !!!
Detaily banu
Hráč DOKTOR PRAV
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:1:527379696
IP adresa 46.149.119.234
Udělen 28-03-2021 - 20:48
Délka BANu 1440 minut
Vypršà 29-03-2021 - 20:48 (0 mÄ›sĂcĹŻ 0 tĂ˝dnĹŻ 0 dnĂ 23 hodin 36 minut ještÄ› zbĂ˝vá )
DĹŻvod znova a to iste randomovanie
BAN dal Admin stupo (stupo)
BAN dal Server csko.cz | Trouble in Terrorist Town (cs_max)
Poznamka:
Detaily banu
Hrac DOKTOR PRAV
Typ banu SteamID
SteamID STEAM_0:1:527379696
IP adresa 46.149.119.234
Udelen 28-03-2021 - 20:48
Delka BANu 1440 minut
Vyprsi 29-03-2021 - 20:48 (0 mesicu 0 tydnu 0 dni 23 hodin 36 minut jeste zbyva )
Duvod znova a to iste randomovanie
BAN dal Admin stupo (stupo)
BAN dal Server csko.cz | Trouble in Terrorist Town (cs_max)
Odpověď: kolotoc122 --> stupo
Jestli je to tak, jak píše stupo, tak je absolutně jedno na jaké si hrál mapě a kdy, prostě si porušil pravidla, tak ti dal ban zpětně - což se třeba dělá, když by tě někdo nahlásil a měl na tebe i demo a postnul by tě zde na web, nebo to nahlásil adminovi přímo na steamu a dal by mu rovnou demo jako důkaz, takže by tě kdykoliv mohl zabanovat. S 11 bany na kontě je na tebe opravdu ještě hodný, takže být tebou bych to dál neřešila a byla ráda za ten 1 den, protože si myslím pokud budeš dál porušovat pravidla, tak to příště 1 den nebude.
Pane boŽe stupo,
je neuvĚŘitelný Že dĚlaŠ admina, ty který porazí za hru 3 nevinny a chlubí se do miku :d :d :d
a random to nebyl !!! KaŽdý vĚdĚl kdo je zradce a do konce kola a mapy chybĚlo 10 vteŘin. - tak si pŘíŠtĚ vyndej hlavu z .... .
A dŮvodem proČ uŽ tolik lidí netlika na tuhle hru jsi ty a ty tvoje bany za nic.
Britny - díky za komentáŘ, ale stupo je postrach a káŽe vodu a pije víno. Nebyl to random, a to Že mi uŽ po nĚkolikáte dal ban jen tak a napsal si tam ranomování tak pak to vypadá jak to vypadá..
Je to admin k h....u, nerozumím tomu jak mŮŽe být admin... !!!
Som admin k hovnu, pretože som Ti mal dať BAN na tri týždne. Za to tvoje vyjadrovanie na moju osobu, obťažovanie nastrocnych dievčat na serveri (viď chatlog) a neustále porušovanie pravidiel tipovanim koho zabijem, lebo asi on to bude (boli ste 5 neoznačení) si nájdem ten čas a znova priložím ďalšie demo (ako v Tvojej minulej sťažnosti), čo robíš na serveri a zohľadním tam tvoju celu históriu. Pri tvojom hraní je to len otázka času.
Citovat:
Původně založeno
kolotoc122
Pane boŽe stupo,
je neuvĚŘitelný Že dĚlaŠ admina, ty který porazí za hru 3 nevinny a chlubí se do miku :d :d :d
a random to nebyl !!! KaŽdý vĚdĚl kdo je zradce a do konce kola a mapy chybĚlo 10 vteŘin. - tak si pŘíŠtĚ vyndej hlavu z .... .
A dŮvodem proČ uŽ tolik lidí netlika na tuhle hru jsi ty a ty tvoje bany za nic.
Britny - díky za komentáŘ, ale stupo je postrach a káŽe vodu a pije víno. Nebyl to random, a to Že mi uŽ po nĚkolikáte dal ban jen tak a napsal si tam ranomování tak pak to vypadá jak to vypadá..
Je to admin k h....u, nerozumím tomu jak mŮŽe být admin... !!!
Ban ti už vypršel, pokud máš na stupa nějaké důkazy, že opravdu porušuje pravidla o kterých zde píšeš, tak je můžeš shromáždit a dodat důkaz pomocí dema ve stížnostech, takhle je to pořád slovo proti slovu a nic tím nedocílíš. Stupo třeba na tebe má důkaz pomocí chatlogu, pokud se neslušně vyjadřuješ k ostatním. Tak se zkus chovat slušně, hrát dle pravidel a bude to vše v pořádku. Sám budeš mít klid a stupo nebude muset banovat.
Aby ještě nevznikl větší flame, když se to vyřešilo, tak žádost o UB uzavírám a jak jsem psala - na stížnost musíš mít velmi dobrý důkaz, než jen slova.
LOCK