Odpověď: SatanN --> Koprakek
Huntedhate :D dať decku práva a potom vznikaju take bullshit veci ako robiš ty. To že som ich zabil bolo pravidlo č.2 A ano pride mi to normalne. A neviem kto pokom začal kričať po tom čo som ich zabil a kto sa spraval ako “harant” lebo ja nemam možnosť sa vyjadriť, lebo ja mam práva a ja možem skakať do reči simona ale Satan nemože toto tu tiež možeš spomenuť že sa spravaš povyšenecký odkedy ti dali práva a nepchaj sa do zadku len aby si bol ty ten anjelik. A čo sa spravania ešte týka, tak aký si ty ku mne budem a ja k tebe. A žiaden 10 ročný chlapec nebude po mne vrieskať na csku :)
Ban ma byť posledná možnosť ale za niečo čo je na ban. Ja si myslim že to nieje na ban preto som požiadal o unban a nebavi ma riešiť veci ktoré si Hunted vyplače.Nikto z adminov nema so mnou problem len Pán Spešl Hunted a jeho hrotenia na JB serveroch.
Zdravím, v dosť podobnej situácii takýmto spôsobom jednám ja sám rovnako, konkrétne keď idem dať atrakciu lode a poviem: kto vystrelí z kanonú tak zabijem celý team (ešte pred začatím atrakcie). Keď na to sám upozornil niekoľko krát ako tu napísal nevidím dôvod k udeleniu zákazu. Som tak isto pre UB.
Asi tak nějak, dělám to stejně a vždy to tu tak bylo. Očividně rok 2023 je ve znamení nových pravidel.
Jop, to jsme s Koprem taky vzali v úvahu. Jenže s tím rozdílem, že na lodích nevidíš kdo vystřelil a ten hráč navíc ohrožuje ostatní tčka.
A ne na oasis spolupraci, kde reálně stojej tčka metr před tebou a je dost ocividne kdo to udělal
Nebo mi snad chceš říct, že když ostatní tčka v této situaci stali na čáře jak měli, tak není fk je zabít, kvůli nekomu jinému?
S tvojí logikou a Nudovo, jsou tím pádem otazky typu, první tým kdo vyhraje umře v pořádku?
E: Ne zbytecnej frag, ale mfk.
Proč tu do toho seres něco, co je jasně uvedeno v pravidlech? V závěru se tu bavíme pouze o tom, že jsi usoudil že podle tebe je zbytečný frag neznalost? Nice, tak to můžeš zabanovat celou kotelnu, protože co si budem, každý někdy bohužel dal zbytečný frag.
Pravidla su pravidla porušil ich team? Ano. A stale dookola riešime niečo pritom mam pravdu.
NUDA: pravidla sa menia podľa mena hrača, ktorý dostáva ban.
Kačo: Maš pravdu čo si napisal. Ohroziť hračov alebo ct možeš pri viacerých atrakciach.
Ahoj, netřeba tady po sobě křičet … tím se nic nevyřeší.
Nepřijde mi adekvátní zabíjet celý tým, vem si že by vás bylo 20 a já bych úmyslně rozdělil hráče na dva týmy… a víš jak by to dopadlo… umřelo by všichni bo jsou někteří lobotomové…
Řešil bych tihle situaci tím, že zabiju toho daného hráče a tím tým bude v oslabení, nikdy se nezabijel celý tým. Mimo lodě, které se zde zmínili, šle to Hunted vysvětlil.
Netřeba na sebe kydat hned hnůj… Hunted mi situaci normálně vysvětlil a já sám dle sebe konal, až po přečtení chatu, kde jsem vyhodnotil, že nerespektuješ a dokonce pyskuješ po rozhodnutí Spešl hráče, který je kompetentní to řešit.
Na Steam jsem ti neodepsal, byl jsem tam až pozdě večer.
Byl bych rád kdyby se to řešilo v poklidné atmosféře.
Někdo zde píše, že je to zbytečný ban, že se mělo dat hvd, hvd dat nechtěl.
Pokud se většina normálních adminů shodne, ban se zruší… a dam to třeba vip. Ale poprosím o vyjádření těch normálních
Citovat:
Původně založeno
Koprakek
Ahoj, netřeba tady po sobě křičet … tím se nic nevyřeší.
Nepřijde mi adekvátní zabíjet celý tým, vem si že by vás bylo 20 a já bych úmyslně rozdělil hráče na dva týmy… a víš jak by to dopadlo… umřelo by všichni bo jsou někteří lobotomové…
Řešil bych tihle situaci tím, že zabiju toho daného hráče a tím tým bude v oslabení, nikdy se nezabijel celý tým. Mimo lodě, které se zde zmínili, šle to Hunted vysvětlil.
Netřeba na sebe kydat hned hnůj… Hunted mi situaci normálně vysvětlil a já sám dle sebe konal, až po přečtení chatu, kde jsem vyhodnotil, že nerespektuješ a dokonce pyskuješ po rozhodnutí Spešl hráče, který je kompetentní to řešit.
Na Steam jsem ti neodepsal, byl jsem tam až pozdě večer.
Byl bych rád kdyby se to řešilo v poklidné atmosféře.
Někdo zde píše, že je to zbytečný ban, že se mělo dat hvd, hvd dat nechtěl.
Pokud se většina normálních adminů shodne, ban se zruší… a dam to třeba vip. Ale poprosím o vyjádření těch normálních
20 ich bolo celkovo,živí hrači cca 10 . Zabil som max 5-6tich. Čo sa týka spravania ja by som to riešil normalne keby po mne nezačal štekať hneď po tom. Ďalšia vec keď som ich zabil začal druhý team utekať tak som potreboval povedať prikaz a hunted mi skakal do reči.(lebo on môže). A ano nechcel som dať hvd to je pravda nebudem tu klamať, ale ďalšie kolo bolo posledné a bol simon hráč Sofinka, ktorej Hunted povedal nech da HVD a ona ho nedala. Takže nič by som tým nevyriešil ani Hunted. Takže keď máme rovnaký meter prečo aj ona nedostala kill, presun alebo ban za Neschopnosť ? Nechcem snitchovať ale len pišem ako to bolo Koprakek. A rád počkam na vyjadrenie Adminov. A myslim si, že vyjadrujú sa aj normalní admini či kto je za UB je nenormalný?