Odpověď: voo --> SuperMario.
Cau, abh=autobhop, demo: https://filetransfer.io/data-package/JjnqByT7#link. Sice to je z dustu a toho bhopu tam neni nejak moc, ale snad ani jednou se ti nepodarilo ztratit rychlost i kdyz si skakal vselijak. Kdyz vezmu v potaz to, ze te dnes na bhopu hodinu spamoval nas detect + i nektery dny pred tim, tak si jsem stopro jistej, ze ses zaplej.
Neviem čo na to napísať, keby som mal cheat tak ma asi anticheat zabanuje nie ? alebo by som mal VAC ban, na dustke som dal pár podarených skokov.... po dvoch troch odrazoch. Za mňa dosť irelevantné.
Ahoj,
Vzhľadom na to, že máš 5500 hodín, + to že si zavesil na svoj steam profil pár screenshotov z hns, môžme s kľudom predpokladať, že vieš čo je to autobunnyhop, však?
Na deme od maria v priebehu 12tich minút nestratíš na bhop ani raz speed (pričom tvoje strafy vyzerajú dosť zle), najviac usvedčujúci čas je okolo 9 minúty kde ti to skočí po schode pred katami. + tie hlásenia z detectu. Anticheat nie je 100%ný, preto na to pozeráme viacerí a v prípade banu točíme demá. V tvojom prípade ide o jasný autobunnyhop a ban je oprávnený.
Ahoj, potvrzuji abh, na demu je vidět, že neuděláš jedinou chybu, vždy se ti podaří trefit jump v takovou chvíli, aby si nikdy neztratil speed. To, co popsal sef je jistota, okolo 9 minuty, kde ti to samo skočí přesně na schodu, kde je vlastně vyvýšenina a je potřeba to tam načasovat úplně jinak. Anticheat se z tebe může poslední dny zbláznit, akorát jsem na tebe neměl čas, gj Mario.