Vypis z konzole:
Banned for move commands flooding (burst)
Poznamka:
tak se zeptam jeste jednou, co to znamena? vyhodi me to a nejde se mi nejakou dobu napojit, neni to poprvy. diky
Printable View
Vypis z konzole:
Banned for move commands flooding (burst)
Poznamka:
tak se zeptam jeste jednou, co to znamena? vyhodi me to a nejde se mi nejakou dobu napojit, neni to poprvy. diky
Popravde neviem čím to bude ale všimol som si u teba poslednou dobou dosť vysoký ping...
Zkoušel ses spíš dívat na internet? Určitě tam něco bude napsané.. Sám nevím co by to mohlo být, neumím londýnsky.. Ale ty určo jo.
To bude asi špecifický problém u teba. Skákať MCJ s 200 duckmi robíš asi len ty, každý duck môže byť tak 3 scrolly, takže za minútu pošleš 600 movement commandov na server.
cau wifinou to neni.
jinak sefe na hsn se mi to jeste nestalo :D
Stále ide o to že posielaš moc commandov na server, kolečko, strafy etc. Mohol si lagnuť, do toho pomačkať WASD 10x, poslalo sa to naraz a server ti za to dal ban. Keď lagneš tak radšej nič nemačkaj a počkaj kým sa ti to upraví. Normálny ban nemáš, tak si myslím že sa ti to tu môže locknúť.
Neviem, co sa tu riesi, uz si par krat hral na jb normalne, dokonca skoro simonoval. Ked sa objavi problem, zjavne bude potrebne to fixnut u teba, skus google alebo chatgpt
Lck.